White flower wedding cake

 4 tiers of white with a huge flower in the front. 
Not my idea though, I was shown a photo of a similar cake. 

 Unfortunately, it was the hottest day ever and my petals are proof of that. They just wouldn't dry.
I still think it was a very beautiful cake.





17 comments:

  1. Super! Si eu cred ca e un tort foarte frumos. Nu stiu de ce la tine nu se usuca elementele decorative in zilele foarte calduroase, la mine tocmai atunci se usuca foarte repede (spre marea mea fericire, chiar in cateva ore). Probabil a fost si o zi cu umiditate crescuta.

    ReplyDelete
  2. @ cris - da f ciuat. dar e ceva ... si tortul in mai putin de 2 min!!!!!!! era tot ud. ce e drept ieri chiar daca erau 35 grade umiditatea era la 65%!!!! clujul e un oras cu muuuuulta umiditate.

    ReplyDelete
  3. Giovana, ai revenit in forta. Minunat tort.

    ReplyDelete
  4. Imi pare rau ca petelele au fost afectate de caldura, dealtfel tortul este corect executat. Daca imi este permis, iti pot spune cum procedez eu ptr. a nu-mi aburii pasta pe tort. In primul rind am un frigider dedicat acestei activitati in care temperetura nu este setata foarte jos. In felul acesta se evita socul termic ce se produce intre pasta calda (temp. ambianta) si tortul foarte rece. Acesta este momentul cind transpira tortul (pasta) foarte rau, devine apoasa in toata masa si se cam strica toata munca. Florile le montez pe tort la fata locului (restaurant) sau chiar inainta de a duce tortul. Si nu in ultimul rind, sunt zile "dintr-acelea" in care nimic nu iese asa cum trebuie.

    ReplyDelete
  5. @ dan irinel si ionela - chestia asta mi se intampla numai in cateva zile foarte calduroase. in rest nu am aceasta problema. din contra. inca aburesc eu torturile pentru a inlatura exxcesul de amidon si se usuca perfect fara a ramane ude. dar in unele zile nu am ce face. e atat de cald si umed ca nu pot face nimic.

    ReplyDelete
  6. @ dar irimel si ionela - PS. multumesc mult de sfaturi. mai rar primesc in general tot intrebari:)) m-a bucurat mult interesul tau. multumesc inca odata.

    ReplyDelete
  7. foarte elegant ! cu umiditatea excesiva m-am confruntat si eu ieri :((

    ReplyDelete
  8. Norocul tau ca nu locuiesti in Craiova. Sa vezi aici caldura si umiditate... Iti facea tortul fleasca... Oricum, este superb chiar si asa. Pupici.

    ReplyDelete
  9. Foarte dragut e. Pacat ca a fost cald dar pe anamblu e un tort super frumos.
    Pupici

    ReplyDelete
  10. Superb! Foarte elegant...imi place ff mult! Pupici!

    ReplyDelete
  11. Foarte frumos si original tort!Te felicit si eu cu intarziere!Te pup si bine ai revenit!

    ReplyDelete
  12. Super tort! Giovanna am patit si eu asa, iar cand vine clientul cateodata nici nu sti ce explicatie sa dai fiinca fac cate o fata de nici nu sti daca sa te creada sau nu, si tot incerc sa explic sa ma fac inteleasa :)! Puup!

    ReplyDelete
  13. Imi place modelul si arata superb

    ReplyDelete