Belle cake / princess day

 Remember the horsies cake I did a few days back? Well, these cakes were made for the same twin girls.
They wanted Snow white and Belle cakes.  They couldn't find me the right Belle doll, but I'm hoping my dress says Belle to you. 
I trust the little ones were happy with their princesses.

19 comments:

  1. WOWWWWWWWWWW,CE FRUMOASE SUNT!!!!

    ReplyDelete
  2. WOW! Super! Ma enerveaza cand n-am cuvinte sa ma exprim! Deosebit!

    ReplyDelete
  3. Sunt perfecte Giovanna si chiar daca nu e papusa potrivita se vede clar ca e Belle.

    ReplyDelete
  4. Uau ce minunatii ai facut. Imi poti spune te rog in cateva cuvinte cum ai format rochitele papusiilor? Deci cum ai procedat cu blaturiile? Iti multumesc si felicitari pentru tot ceea ce faci,si la cat mai multe.

    ReplyDelete
  5. Precioso! Hermoso trabajo!

    Un saludo

    ReplyDelete
  6. @mari - muchas gracias. Un abrazo.

    @ ana - trebuie sa iti cladesti tortul intr-o forma conica. Sau daca nu ai va trebui sa pui torturile unul peste t si sa il tai in forma asta. Ca si cum ar fi un ghiveci de flori, dar cu capul in jos, asa ar trebui sa arate. Nu stiu daca te ajuta. Mai am o alba ca zapada sapt viitoare si daca nu sunt f aglonerata iti fac un step by step. Sper sa pot. In the mean time, happy caking:)

    ReplyDelete
  7. Merci mult pentru explicatii, am priceput. Scuze ca indraznesc sa te "zapacesc"dar te mai rog sa imi spui si ce pasta folosesti pentru a imbraca tortuiile? Mersi inca o data.

    ReplyDelete
  8. Superbe!!! Mai ales rochia Belle-ei!! Superba... nu am cuvinte...sunt foarte foarte frumoase.
    Pupici

    ReplyDelete
  9. super! super!fainute de tot,ai dreptate ,trebuie sa arate ca un ghiveci,sa iasa o rochie perfecta,dar ce faci cand ai comanda la unul mare de 24 de persoane?banuiesc,ca astea ale tale nu sunt foarte mari,sau poate ma insel,o montezi pe un tort dreptunghiular?te pup

    ReplyDelete
  10. @ doinitza's cakes - o papusa este de 20 portii la mine. nu e f mica. varfurile picoarelor nu ajung pana la platou nici pe departe. dar cand sunt necesare mai mult de 25 felii atunci da asezat pe un alt tort.pusi si eu.

    ReplyDelete
  11. @ bianca - multumesc mult. spor la treaba iti doresc

    @ ana - pasta de zahar

    @ cellya - multumesc mult.

    @ Ana - mersi mult de tot.

    @ cristina - da, asa e. sper ca si fetele sa o fi recunoscut.

    @ Nina's art cake - multzu tare.

    @ Anca - :))) esti o dulce cu mine.

    @ Mimi - multumeeesc. pusi

    ReplyDelete
  12. cum de nu am vazut tortul tau pana acum? cat este de frumoasa belle ! si eu fac destul de des printese , dar scot picioarele papusii , mi se pare mai simplu.

    ReplyDelete
  13. @ torturile danielei - la papusilea care le-am folsoit eu nu cred ca se pot scoate picioarele. mi-e frica sa le stric. asa o imbraca inapoi si o pot folosi.

    ReplyDelete
  14. bine zici Giovanna eu am vrut sa dau la o parte picioarele si s-au rupt,am fost asa de necajita ca nu era a mea papusa si-a aduso clienta ,la cele originale,nu se pot lua jos(cel putin care le am eu),mai bine le imbrac in folie de aluminiu,nu?

    ReplyDelete
  15. @ doinitza's cakes - eu le imbrac in folie de plastic (film). e mai ok dupa mine. te pusi

    ReplyDelete