This is the original and the famous classic Chanel 2.55 bag ...
and this is my Chanel replica:))
Made for a fashion addict like most women are:) right?
The shoulder straps were the most time consuming thing on this cake. It took 2 and a half hours just to make those straps, the rest of the cake not included.
Wonderful!! I would love a cake like this for my birthday.
ReplyDeletehave a blessed day :0)
Mari
misto! tre sa caut in dictionar cuvinte noi..ca nu mai stiu cum sa-ti laud torturile:))
ReplyDeleteTi-a iesit tare realistic!Imi place poseta:))
ReplyDeleteLa ce te refereai cu ce sa faci?:)
Looks just like the real thing :)
ReplyDeleteasa daaaa!!!! asta imi trebuie si mie :)) foarte tare a iesit
ReplyDeleteSuper! A iesit mai frumoasa decat originalul. Cum ai reusit sa colorezi pasta in negru? La mine devine sfaramicioasa daca pun mult colorant...
ReplyDeleteInca o data, felicitari sincere!
ce bine a iesit ! foarte fain !
ReplyDeleteJust me ai dreptate./..hai sa cautam cuvinte noi:))
ReplyDeleteDeci e...MAGNIFIC`...bine zic?:))
Superb...frumos...tot ce vrei la un loc.
Pupici
It´s fantastic, at the first I though itwas a real bag.
ReplyDeleteCongratulations and a lot of kisses
Pero cual es la verdadera la de abajo no?!!!! increíble. Te felicito.
ReplyDeleteJust me mi-a luat vorba din gura... eu chiar nu mai zic nimic :-$ :*
ReplyDeleteUna copia exacta.... Felicidades
ReplyDeleteIMPRESIONANTE!!!!!! PARECE DE VERDAD!!!
ReplyDeleteSuper, super, super.
ReplyDeleteFoarte sic! Imi place!
ReplyDelete@ alina - multltumesc mult.
ReplyDelete@ cristina - multuuuuu
@ miel - gracias. pero siempre se puede mejorar.
@ pulgas golosas - muchas gracias. un beso.
@ las pacas - siii, y mucho mas barata que la de arriba:)))
@ anca - multumesc draga mea, ma flatati cu toate, dar imi placeeeeeee :)))))
@ maria alonso - thank you for your kind words of appreciation. un besote guapa.
@ bianca - place si magnific urechilor mele:))) dar esti prea buna cu mine. te pusi.
@ torturile danielei - multumesc mult.
@ luminita - multumesc. de aceasta data am folosit atat colorant wilton cat si pudra, pe care l-am incercat pentru prima data, cu mari sperante:) wilton-ul nu sfaramiteaza niciodata pasta. cand pui mult o face f moale si lipicioasa. cel pudra da. am patit si eu. dar de data aceasta desi am pus 3 lingurite !!!! de colorant pudra l-am dizlvoat in alcool de 98 grade si asa nu s-a sfaramitat de loc! oricum am folosit 3 lg col pudra si 3 sferturi col wilton. deci am pus enorm!!!!!!!!!! ca sa iasa un negru cat de cat. sincera l-as fi vrut si mai negru. in colorantul pudra aveam sperante mari. mi s-a spus ca folosind putin face un negru f intens. si nu a fost asa chiar de loc. dar e ok. functioneaza si folosit si cu cel wilton te poti descurca.
@ cccris - thank you my dear
@ my creative way - thanks a lot. xxx
@ carmen - multumesc mult. ei... ma gandeam daca le cumoar si pe acelea ca sunt tare adorabile. dar am sa imi fac forte sa ma abtin. s avedem pana cand voi putea sa ma tin departe de asa frumuseti:))))
@ just me - :))) ok. dar simplul fapt ca treci pe aici, ca ma urmaresti e totul. acum si laudele sunt bine primite:))) face ffff bine la egoul meu:))))te pusi si multumesc pt aprecieri.
@ Mari's cakes - so would I. and the real thing too:))))) God bless us all oooxxx
cind o fac imediat pasta neagra e moale, dar daca o folosesc dupa citeva zile devine sfaricioasa intr-adevar. Prea mult colorant, dar arata asa de bine un negru adevarat...
ReplyDeletecand e sfaramicioasa eu o reincalzesc in microuunde 10-20 sec depinde de cantitale. se poate folosi mult mai usor dupa. depinde de ce vreai sa faci cu ea. oricum ajuta mult.
ReplyDeleteFelicitari, este atat de reala ;)
ReplyDeleteParece de verdad¡¡¡
ReplyDeleteBesitos