thomas the engine tank's face cake


A much easier way to make a Thomas the engine cake. You just make his face.
I am so happy that I got to do it this way as well.

9 comments:

  1. Da, pare mai simplu de facut fata decat un tren obisnuit. E frumos oricum si asa!!

    ReplyDelete
  2. That is so awesome! I love it.

    Raychel

    ReplyDelete
  3. ce cute ! asa cu zice bianca e mai usor de cat trenul intreg
    astept sa am si eu vreo onomastica si sa inceps alucrez cu fondat si .... ca sa ma invat si eu ca cred ca nu-i greu numaica trebe rabdare :))
    te pup si pe curand

    ReplyDelete
  4. tot eu sunt :)ai un premiu la min epe blog:)

    ReplyDelete
  5. Buna Giovanna ! Iti urmaresc de ceva timp blogul si acum chiar zilnic (pt ca am ce sa vad ). Felicitari ! Chiar lucrezi foarte mult si...arata totul SUPER. Doar ca eu am o mica " nemultumire", ca nu inteleg ce scrii. Eu sunt la inceput de drum si esti o sursa de inspiratie pt. mine. Daca nu voi sti ceva si te intreb imi vei raspunde oare ? O zi buna !

    ReplyDelete
  6. buna Nina. ma bucur ca ma urmaresti si iti multumesc pentru cuvintele apreciative. cat despre nemultumirea ta, imi pare rau. nu am cum sa ii multumesc pe toti. vezi tu cand am inceput eu blogul acesta aproape toti follow-eri mei erau din spania si sua, f putini din ro. eu vorbeaum cu fetele ca si cu voi acum. si atunci mi s-a parut normal sa scriu in engleza astfel intelegeau toate, si care nu, isi puteau traduce pagina din engleza in alta limba. daca as fi scris in romana, traductorul nu traduce in spaniola, etc. in continuare am multe legaturi cu fete din alte tari si voi continua sa scriu in engleza. de raspuns am raspuns pana acum tuturor. deci poti s ama intrebi cu incredere. in limita timpul disponibil iti voi raspunde cu drag.

    ReplyDelete
  7. Deosebit! Ca toate torturile tale... unul mai frumos ca celalalt!

    ReplyDelete