purple with a touch of gold wedding cake


It was sooo big and heavy.... I think it weighed somewhere around 30 kg, if not more!!!!!!
back of the cake, even though each side looked like a front:)

Close up of the roses. 
The roses were made by hand, no special tools used. I don't have any yet. But I plan to buy the special foam and all other things needed soon. I want my roses to look real.
I want to give a big thank you to SAMIRA. I showed her how to make roses and she made all the roses that you see on this cake. I wouldn't have been able  to do it without her help.
THANK YOU SAMI!

21 comments:

  1. Wow!Am ramas fara cuvinte...E...perfect!

    ReplyDelete
  2. foarte frumos tortul...de 2 ori wow!insa chiar vreau sa te intreb:ai multe comenzi pt nunti?La noi in oras se cere hartie de calitate pt orice duci intr-un restaurant,ma refer la prajituri si torturi...si nu prea se mai risca nimeni sa comande daca nu esti firma specializata in asa ceva....pt ca eu ca persoana fizica nu am dreptul sa certific ca ceva este calitativ bun...

    ReplyDelete
  3. Si eu am ramas fara cuvinte.... E SUPERBBBBB
    Trandafirii sunt...nemoipomeniti!!!
    Si eu vreau sa unelte sa pot face trandafiri.

    ReplyDelete
  4. EXTRAORDINAR! MII DE FELICITARI!

    ReplyDelete
  5. multumesc fetele!
    @ bianca - trandafirii astia sunt facuti manual. nu am nic eu unelte sa ii fac cum ar trebui. chiar asta scriam ca vreau sa imi iau si eu sa arate mai bine, mai realistic.
    daca amerg la mures si ne vom vedea o sa iti arat cum sa ti-i faci fara nici o ustensila.

    ReplyDelete
  6. @ alice - da este nevoie certificat calitate pentru a fi duse in restaurante. asa e peste tot. asa este legea.
    te pup

    ReplyDelete
  7. super fain,spor la munca Giovanna

    ReplyDelete
  8. Giovanna, absolut superb! Mii de felicitari!
    Si eu vreau sa fac un tort frumos, imbracat in fondant, pentru absolvirea mea, dar ma ia deja cu caldurile cand stiu ca nu ma prea descurc cu fondantul...
    O zi frumoasa iti doresc!

    ReplyDelete
  9. Scuze,am uitat sa trec,dar acu am facut-o!:)Oricum erau rezervati pt tine:)

    Cred ca joi voi fi la Cj...

    ReplyDelete
  10. Am inteles ca sunt facuti manual si de asta spuneam ca eu vreau unelte ca mana nu am:) eventual o pun pe fica-mea sa ii faca ca ea are mana de decor.

    ReplyDelete
  11. atunci ia vino si pe la zalau c-am sa mulg pasarea(ma refer la lapte)pt.tine,pe saturate si ma mai inveti si pe mine cate ceva,anii trecuti am avut o pila la un laborator si-mi facea rost de hartii acum nu mai lucreaza fac numai la cunoscuti torturi si prajituri

    ReplyDelete
  12. superb tort nu te mai laud ca cred ca te-ai plictisit de noi si de atatea laude,pupici,duminica placuta

    ReplyDelete
  13. Extraordinar Giovanna !!! Felicitari !Doamne, dar tu lucrezi zi si noapte ? Acesta este imbracat tot in pasta de zahar ?Ce creme au avut oare ? Sau deja intreb prea multe. Scuze !Multumesc frumos !Spor la treaba, pt ca ai nevoie.

    ReplyDelete
  14. superb......!nici nu imi gasesc cuvintele:))felicitari

    ReplyDelete
  15. @ just me - multu tare. ma bucura de fiecare data comentariile tale

    @ nawal - thanks

    @ nina - da, acest tort a fost imbract integral in pasta de zahar, trandafirii din aceiasi pasta. interior a fost 3 moussuri de cioco (alba, cu lapte, neagra) si fructe de padure si capsuni. multumesc pt cuvintele tale.

    @ doinitz'a cakes - multumesc mult. eu una nu ma satur niciodata de cuvinte frumoase si mai ales de laude:)))si la zalau nu cred ca ajung vreodata, dar you never know...

    @ bianca - am inteles eu gresit atunci:) oricum daca vrei oferta ramane valabila.

    @ roz_bonbon - daca ai incredere si crezi ca vei reusi atunci asa va fi si fi.

    @ carmen - ok. mersi. o sa iti pun pe mail numarul meu de mobil sa ma suni cand vii sa ne vedem.

    @ daniela - multumesc mult. te pup.

    ReplyDelete
  16. G., tortul este perfect, n-am decat sa-ti spun ca pentru mine esti Nadia Comaneci a torturilor! Te pup

    ReplyDelete
  17. A iesit de nota 10. Imi place ca e delicat. Sper ca nu l-ai carat tu :)

    ReplyDelete
  18. si de Bucuresti nu zici nimic, nu ajungi si aici?

    ReplyDelete
  19. @ ccris - nu, nu l-am carat eu. eu nici unul de 4 kg nu ridic:))))), iar despre bucuresti.... cam greu.

    @ petite foury - of, mi-a saltat inima in piept:) inca asta nu mi-a mai spus-o nimeni

    ReplyDelete