It was sooo big and heavy.... I think it weighed somewhere around 30 kg, if not more!!!!!!
back of the cake, even though each side looked like a front:)
Close up of the roses.
The roses were made by hand, no special tools used. I don't have any yet. But I plan to buy the special foam and all other things needed soon. I want my roses to look real.
I want to give a big thank you to SAMIRA. I showed her how to make roses and she made all the roses that you see on this cake. I wouldn't have been able to do it without her help.
THANK YOU SAMI!
Wow!Am ramas fara cuvinte...E...perfect!
ReplyDeleteSuperb! Felicitari!
ReplyDeletefoarte frumos tortul...de 2 ori wow!insa chiar vreau sa te intreb:ai multe comenzi pt nunti?La noi in oras se cere hartie de calitate pt orice duci intr-un restaurant,ma refer la prajituri si torturi...si nu prea se mai risca nimeni sa comande daca nu esti firma specializata in asa ceva....pt ca eu ca persoana fizica nu am dreptul sa certific ca ceva este calitativ bun...
ReplyDeleteSi eu am ramas fara cuvinte.... E SUPERBBBBB
ReplyDeleteTrandafirii sunt...nemoipomeniti!!!
Si eu vreau sa unelte sa pot face trandafiri.
EXTRAORDINAR! MII DE FELICITARI!
ReplyDeletemultumesc fetele!
ReplyDelete@ bianca - trandafirii astia sunt facuti manual. nu am nic eu unelte sa ii fac cum ar trebui. chiar asta scriam ca vreau sa imi iau si eu sa arate mai bine, mai realistic.
daca amerg la mures si ne vom vedea o sa iti arat cum sa ti-i faci fara nici o ustensila.
@ alice - da este nevoie certificat calitate pentru a fi duse in restaurante. asa e peste tot. asa este legea.
ReplyDeletete pup
super fain,spor la munca Giovanna
ReplyDeleteGiovanna, absolut superb! Mii de felicitari!
ReplyDeleteSi eu vreau sa fac un tort frumos, imbracat in fondant, pentru absolvirea mea, dar ma ia deja cu caldurile cand stiu ca nu ma prea descurc cu fondantul...
O zi frumoasa iti doresc!
Scuze,am uitat sa trec,dar acu am facut-o!:)Oricum erau rezervati pt tine:)
ReplyDeleteCred ca joi voi fi la Cj...
Am inteles ca sunt facuti manual si de asta spuneam ca eu vreau unelte ca mana nu am:) eventual o pun pe fica-mea sa ii faca ca ea are mana de decor.
ReplyDeleteatunci ia vino si pe la zalau c-am sa mulg pasarea(ma refer la lapte)pt.tine,pe saturate si ma mai inveti si pe mine cate ceva,anii trecuti am avut o pila la un laborator si-mi facea rost de hartii acum nu mai lucreaza fac numai la cunoscuti torturi si prajituri
ReplyDeletesuperb tort nu te mai laud ca cred ca te-ai plictisit de noi si de atatea laude,pupici,duminica placuta
ReplyDeleteExtraordinar Giovanna !!! Felicitari !Doamne, dar tu lucrezi zi si noapte ? Acesta este imbracat tot in pasta de zahar ?Ce creme au avut oare ? Sau deja intreb prea multe. Scuze !Multumesc frumos !Spor la treaba, pt ca ai nevoie.
ReplyDeletelooks phenomenal !!
ReplyDeletesuperb......!nici nu imi gasesc cuvintele:))felicitari
ReplyDelete@ just me - multu tare. ma bucura de fiecare data comentariile tale
ReplyDelete@ nawal - thanks
@ nina - da, acest tort a fost imbract integral in pasta de zahar, trandafirii din aceiasi pasta. interior a fost 3 moussuri de cioco (alba, cu lapte, neagra) si fructe de padure si capsuni. multumesc pt cuvintele tale.
@ doinitz'a cakes - multumesc mult. eu una nu ma satur niciodata de cuvinte frumoase si mai ales de laude:)))si la zalau nu cred ca ajung vreodata, dar you never know...
@ bianca - am inteles eu gresit atunci:) oricum daca vrei oferta ramane valabila.
@ roz_bonbon - daca ai incredere si crezi ca vei reusi atunci asa va fi si fi.
@ carmen - ok. mersi. o sa iti pun pe mail numarul meu de mobil sa ma suni cand vii sa ne vedem.
@ daniela - multumesc mult. te pup.
G., tortul este perfect, n-am decat sa-ti spun ca pentru mine esti Nadia Comaneci a torturilor! Te pup
ReplyDeleteA iesit de nota 10. Imi place ca e delicat. Sper ca nu l-ai carat tu :)
ReplyDeletesi de Bucuresti nu zici nimic, nu ajungi si aici?
ReplyDelete@ ccris - nu, nu l-am carat eu. eu nici unul de 4 kg nu ridic:))))), iar despre bucuresti.... cam greu.
ReplyDelete@ petite foury - of, mi-a saltat inima in piept:) inca asta nu mi-a mai spus-o nimeni