more cakes from this weekend


Lightning McQueen cake made for young Luca. I love that name. It has been one of my favorites for soo long now.


Just a small cake I had to squeeze in, last minute this Sunday. The cake was lemon cheese cake and I decorated it with white chocolate and lemon slices.

9 comments:

  1. Giovanna, masinuta asta este fara cusur! Jos palaria! Trebuie sa fac si eu o masinuta zilele acestea si ma tot intreb, cum de-ti iese exteriorul asa glossy? Este imbracata in pasta de zahar, nu? Te pup, honey bee

    ReplyDelete
  2. mersi Petite foury. luciul este datorat umiditatii din aer. nu vreau eu sa iasa asa. nu. masinuta era imbracta in MMF. dar merge si in pasta de zahar. pasta de zahar nu capta luciul acela se inateeste imediat.

    ReplyDelete
  3. Ce frumoasa e masinuta Fulger McQueen !!!
    Ca deobicei nu?:)

    ReplyDelete
  4. multu bianaca. da incerc de fiecare data sa le fac bine. oirucm mai am mult de lcurat la masini pana sa iasa perfecte. sincer nu mi-s dragi de loc.

    ReplyDelete
  5. ce reprezinta MMF?tare mi-as dori sa fac o masinuta,e foarte greu sa faci si poze si sa o executi dar mi-ar place sa ma inveti pas cu pas cum se face, desi cred ca-ti cer prea mult,oricum iti multumesc ca ne bucuri ochii cu minunatiile tale,te pup

    ReplyDelete
  6. @ doinitza's cakes - MMF = fondant din marshmallows.
    cat despre pas cu pas la masini, m-amgandit si eu la asta dar chiar nu cred ca am cum. nu ar fi relevant de loc. eu fac un tort dreptunghi si ma pun in fata calculatorului in fata imaginii masinii respective si tot tai cu cutitul. nu am nici un pas de urmat. de fiecare data, e altfel. si mie mi-e fff greu. si eu de multe ori arata a total altceva, si iarasi construiesc, mai adaug, mai tai. chiar nu as avea cum arata. plus cred ca ar fi vreo 100 d epoze la o masina. de attaea ori tot tai si adaug si iarasi tai, nu e usor de loc. in schimb poate la o masina in general fara o marca anume acolo poate as putea face un step by step. acolo cum iese asa iese, nu trebuie sa semene a ceva anume deci ar fi ok. dar numai sa fac un astfel de tort candva. d eobicei mi se cer marci anume.
    te pup

    ReplyDelete
  7. El coche te quedo igualito vamos,y de la otra que rica,tiene una pinta buenisima.
    Besitos.

    ReplyDelete
  8. ai dreptate in fond cred ca mi groaza mie sa ma apuc de una ,dar am sa incerc intr-o zi cand am timp,incercarea moarte n-are ,pun pariu ca nici tu n-ai prea fost multumita de prima cum ti-a iesit,poate ma insel,de obicei torturile pe care le fac,clientii le vad perfecte,dar eu observ cata ceva ce nu-mi place

    ReplyDelete
  9. asa este doinitza. prea mea masina si nici a doua si nici chiar a treia nu a fost nici macar asemanatoare cu asta. cu practica se imbunatateste totul.

    ReplyDelete