fashionista cake


I made this cake for a friend's birthday. This was our gift to her. 
I gave her a Chanel purse and a pair of Gucci flip-flops:)))) I wanted to give her a high heel shoe but it just was not meant to be. I made the high heel shoe in advance and twice!!! It just wouldn't dry. I used MMF the first time and sugar paste the second time. The shoes started to melt!!!!! I think it is the humidity. 
So, last minute I gave her a flip flop:)

Here are some photos I just received with the cake moment


Trying on the flip flop:)

The birthday girl and I.
No time to paint myself. I had to paint the cake that night:))
And yes, besides making so many cakes at nights I also party from time to time, not for too long though, as I had to wake up early morning next day to work on other cakes.

14 comments:

  1. Oau ce tort !!!!! Mortal tort i-ai facut prietenei tale.
    Nu vrei sa ne imprietenim si noi?:)) In octombrie e ziua mea:))
    Pup

    ReplyDelete
  2. vad ca ai trecut la haute couture ! asa ca te astepata un buchet de liliac si niste prmii hazlii la mine pe blog,daca iti face placere,poti sa treci sa le ridici.

    ReplyDelete
  3. foarte misto tortul...se vede din poze ca a fost un hit:))felicitari

    ReplyDelete
  4. Tortul este la superlativ, felicitari sincere draga mea! Ca de altfel toate tortuletele cu care ne incanti si ne descretesti fruntile!

    PS: o serie de premii te asteapta pe blogul meu!

    ReplyDelete
  5. Fab! Love to see photos of the recipient with the cake too! x

    ReplyDelete
  6. Super tort,super haioasa poza cu probarea pantofului ;)), iar tu esti frumusica tare!!!Ce ma bucur sa te cunosc chiar si asa, din ultima poza!

    ReplyDelete
  7. Excelent tortul...
    Am o prietena aici care este obsedata de shopping, cred ca voi incerca pentru ziua ei ceva asemanator, insa nu atat de complicat...sper sa-mi iasa!!
    Multumesc din suflet ca impartasesti cu noi munca ta, care este absolut minunata!
    Numai bine, spor in toate!

    ReplyDelete
  8. Tortul ti-a iesit superb. Se vede ca ai incantat sarbatorita! Felicitari!
    Cat despre umiditate... si eu am avut probleme in weekend din cauza ei. Pana la urma m-am descurcat, dar am avut ceva emotii.
    Felicitari inca o data!

    ReplyDelete
  9. de ce nu ai facut papucul cu pasta de zahar sau macar tocul? Simpatica sarbatorita, i se potrivea frumusetea asta de tort.

    ReplyDelete
  10. hey ccris, pai l-am facut draga mea. si inca de doua ori dupa cum spuneam in postare. odata din MMF si odata din pasta de zahar cu o saptamana inainte inca, si amandoua variantele au ajuns la gunoi. nu s-au uscat!!!!! s-au chiar topit. nu am putut sa le fac. tocurile vreau sa iti zic ca dupa o saptamana de stat afara erau inca lipicioase umede si de loc tari. ca atare ieri seara le-am si luat si amestecat cu mainile si l=am putut folosi fondantul la altceva!!!!!!!!!!
    dupa o saptamana de stat afara!!!!!!!! foarte mare umiditate zilele astea.

    ReplyDelete
  11. mda, o sa incerc si eu un pantof.

    ReplyDelete
  12. foarte frumos tortul!Cat despre umiditate...eu am foarte mai probleme din cauza ei...la mine in casa e mereu umezeala...asa ca,numai eu stiu cum ma descurc...

    ReplyDelete