free give away!!!!!!!!!!!!!!!!!

Finally spring has come in my town as well. I really hope it is safe to say it:)
I waited so much for it to come... I do not like cold winters at all. 
Also, Easter is almost around the corner, so I am feeling happier and wanted to share my good spirit with the rest of you.
So here is my second give away!!

I am going to send one lucky winner the following:
  • 1 kit writing gels from Dr. Oetker, it includes 4 colors
  • 1 silicone mat, to roll out your fondant or cookie dough, or what ever you please
  • 1 baking mat, to bake your cookies
All you have to do in order to win these products is to leave a comment at this post entry and tell me what you are planning on baking/cooking or doing for this Easter.
The competition stays open till the 30th of March
I'll be announcing the winner on the 31st of March.

PS. All you other fellow bloggers feel free to make a link to my post so that people reading you also get the chance to participate in this giveaway.


I Hope you win!!!!
___________________________________________________________
In sfarsit a venit primavara si la  noi. Sper sa si ramana, si sa nu fi vorbit prea repede:) O astept de foarte mutl timp, nu imi plac iernile friguroase chiar de loc. 
Si pentru ca si Pastele este aproape, sunt mai fericita si ami bine dispusa si m-am gandit sa impart cu voi toti buna mea dispozitie.

Asa ca, am hotarat sa cadorisesc urmatoarele!!

 
Am sa trimit unui norocos castigator/castigatoare urmatoarele:
  • 1 set creioane colorate pt decor, Dr. Oetker, contine 4 culori
  • 1 lamina silicon pentru a intinde fondantul sau aluatul de biscuiti, sau pt orice altceva il veti utiliza
  • 1 coala pentru cuptor, pentru a va putea coace biscuitii

Tot ceea ce trebuie sa faci ca sa castigi aceste produse este sa lasi un comentariu la aceasta postare si sa imi spui ce intentionezi sa gatesti sau faci de aceste Pasti.
Competitia este valabila pana in 30 martie.
O sa anunt castigatorul pe data de 31 martie.

PS. Celelalte colege blogger-ite puteti sa faceti daca doriti  un link la aceasta postare, astfel avand sansa de a participa si cititorii vostri.
Sper sa castigi!!!

19 comments:

  1. De Sfintele sarbatori Pascale o sa pregatesc mancaruti absolut traditionale: pasca, cozonac cu nuca, ciorba de cocos, friptura de miel, sarmale. De soficticarii o sa am timp peste an.
    Tin foarte mult la aceste sarbatori si vreau sa fie cat mai traditional cu putinta

    ReplyDelete
  2. Pastele acesta e cu adevarat unul special pentru mine.. Dupa ce anul trecut familia s-a marit cu un membru, acesta va fi primul Paste pe care il vom petrece cu bunicii in noua formula. De altfel, va fi si prima intalnire intre feciorul meu si strabunica lui :)
    De gatit, probabil voi face cozonac si neaparat pasca, care e preferata sotului. Nu pot lipsi ouale rosii si friptura de miel. Pe langa toate acestea, bucuria si voiosia vor fi la ele acasa ;)

    ReplyDelete
  3. de Paste o sa pregatesc pasca,friptura de curcan,cozonaci pufosi,fursecuti in forma de oua si bineinteles oua rosi!va doresc tuturor un Paste fericit

    ReplyDelete
  4. Interesanta initiativa! Felicitari! Aceasta sarbatoare este foarte speciala pentru mine de cand mama mea nu mai este decat in amintirile noastre. Pe masa se vor gasi preparate care-i placeau - oua "pestrite", piftie de curcan, sarmalute in foi de stevie, cozonac si pasca foarte speciala care se face in familie - si preparate care ne plac noua - salata de gat de miel, friptura aromata cu garnitura de fenicul si legume, drob... Toate acestea vor fi pe masa impodobita dupa intoarcerea de la biserica. A... si va fi si ceva "udatura" neaosa, pe langa rugaciunea catre Dumnezeu si recunoasterea ca "Christos a inviat!".

    ReplyDelete
  5. Anul acesta de pasti, cu siguranta voi pregati pasca ( am descoperit-o de curand, si ne-a placut la toti cei din casa),deci nu va lipsi,poate si cozonac, sarmale si o ciorba de perisoare, cam atat.

    Doresc tuturor celor care trec pe aici , un paste fericit!

    ReplyDelete
  6. Foarte interesanta si dragutza ideea concursului.Personal de Pasti voi pregati nelipsitele oua rosii(doar rosii),ciorba de pui(gaina),friptura de porc(din pacate nu consumam miel),drob,oua umplute,pasca,cozonac,chec,salam de biscuiti si un tort pt ca aniversam si 2 ani de casnicie.Asta pana in momentul de fata,ca s-o mai ivi ceva...Niciodata nu se stie ce mai visez noaptea.
    Mult succes tuturor,intru acum si la mine pe blog sa promovez linkul:)

    ReplyDelete
  7. Buna Giovana,

    Am intrat sa-ti spun ca salut initiativa ta.
    Am adaugat blogul tau in blogrollul meu si am sa te urmaresc cu interes.
    Despre Meniul de Pasti,nu pot sa-ti spun prea multe,inca fac "liste":)Dar sigur nu v-a lipsi ciorba,friptura,
    pureul de spanc, pasca si cozonacul,ouale rosii,
    sunca,umplutura,hreanul si sfecla rosie.
    Daca e vrema frumoasa,vom face si un grill in
    curte.
    Cel mai important insa este sa reusim sa ne adunam cu totii ACASA.
    Te pup.

    ReplyDelete
  8. In primul rand,felicitari pt initiativa!

    Hmm,de sarbatorile astea o sa fac niste salate cat mai fresh,peste,cozonac,ceva prajituri,pasca cu branza si...bineinteles un tort(sper sa am timp de toate :)
    Acu eu is curioasa ce minunatie de tort o sa faci tu!Te pup

    ReplyDelete
  9. Am ajuns aici direct de la Just me: http://gatind-cooking-cucinare.blogspot.com/ ... Si m-am gandit sa te felicit pentru initiativa :) Acum o sa pun si eu pe blog un link, poate mai sunt si altii care vor sa participe.
    De pasti ca in fiecare an: drob, friptura si ciorba de miel (si ciorba de perisoare - pt cine nu vrea de miel), oua rosii si oua de ciocolata(asta vreau neaparat sa fac). Eventual revin cu un comentariu dupa pasti, cand stiu exact ce a iesit, pentru ca ne mai lasam inspirate si de moment.
    As mai amintii si de tocana de mațe(dar nu cred ca va place cum suna si nu stiu daca va puteți inchipui cat e de buna).
    Daca fac, o sa scriu un articol cu reteta.

    ReplyDelete
  10. heheee,ce frumos giveaway!!!
    De Paste o sa fac oua rosii,cozonaci(dar nu mai mult de doi), as vrea sa fac si pasca cu ciocolata,preferata noastra.Intotdeauna facem salata boeuf de sarbatori, o oala cu sarmale ,salata de spanac proaspat si....cam atit.Miel nu stiu daca apucam sa cumparam anul asta.In rest.....torturi peste torturi :D

    ReplyDelete
  11. Buna si de la mine. Frumoasa si de laudat initiativa ta. Felicitari/.
    De pasti, avand in vedere ca sotul meu lucreaza chiar duminica pastilor (pana luni) nu am sa ma omor cu gatitul. Dar totusi am sa pregatesc o ciorba de burta (m-am saturat de traditionala ciorba de miel cu tarhon), oua umplute, vinete, drob de miel, o friptura de pui sau porc(nu ne omoram dupa miel), oua colorate, am sa fac un tortulet (inca nu stiu ce) si am sa fac si traditionala pasca. Poate si un cozonac sa il daruiesc mamei mele.
    Cam astea ar fi planurile mele.
    Paste fericit tuturor si bafta tuturor blogeritelor:)

    ReplyDelete
  12. Foarta faina initiativa! Felicitari! Eu sunt novice in lumea bucatariei, dar sunt prinsa in flama cuzinaritului. Anul acesta este special. O sa gatesc pentru prima oara de Paste si am un meniu destul de greoi, dar voi posta pe blog retetele pas cu pas. Vreau sa gatesc asa: drob, pasca, friptura de miel, oua de toata culorile si cozonac cu mac.
    Voi pune concursul pe blogul meu.
    Numai bine,
    Mihaela

    ReplyDelete
  13. Hola Giovanna!!
    Yo quiero participar tambien.
    Estaría feliz de recibir un regalito tuyo.
    ....Y ... Yo hornearía... con estas cositas que regalas...uuuummmm galletas.
    Que las ultimas y unicas que hice no me quedaron del todo bien, supongo que será cuestión de practicar.
    Te hago un enlace en mi blog, no solo para que participen los demás blogeros, tambien para que vengan a conocer las maravillosas tartas que elaboras.

    Un abrazo y a ver si hay suerte.
    Gracias y feliz primavera.

    ReplyDelete
  14. Foarte frumoasa initiativa ta, felicitari sincere pt. asta!

    Am venit sa te premiez, cand ai timp poti ridica premiul de pe blogul meu. Te imbratisez cu drag si multa bafta concurentelor!

    ReplyDelete
  15. faina initiativa ta ! inca nu m-am hotarat exact ce voi gati(friptura de miel cred ca nu ,e prea scump)dar drob de miel voi face cu siguranta,alaturi de ouale rosii,sunca ardeleneasca fiarta in zeama de varza,pasca,cas de oaie si verdeturile aferente,sala de boeuf.salata caesar,friptura de vita cu branza roquefort,o garnitura de ceva legume ,posibil si ceva peste(poate plachie de crap)si dulciuri,ca cererea e mare (tort de portocale,prajitura mimoza si caramel,cornulete cu rahat ,cozonacii mamei cu nuca si mac ).lista ramane deschisa ca inca nu stiu exact cati o sa am la masa.o parte din retete leam postat deja la mine pe blog,restul probabil saptamana viitoare.

    ReplyDelete
  16. am primit acest comentariu pe mail. asa ca am sa il postez eu insumi aici.

    de Pasti in acest an am sa petrec din nou departe de familia mea.dar nu am uitat de originile mele asa ca am sa abin traditia romaneasca cu cea italiana.o sa fim in mijlocul naturii sa ciocnim un ou rosu.
    ca si meniu: -Aperitiv rulada cu branza si cascaval ras
    -Oua umplute cu ton
    -Lasagne la cuptor cu ragu
    -Miel cu rozmarin la cuptor
    -Pulpe de pui la cuptor cu piure de cartofi
    -Cozonac cu nuca
    -Pasca cu branza
    si nelipsitele uoa rosii.
    PASTE FERICIT!!!

    sanda oncea

    ReplyDelete
  17. Am ajuns si eu aici de pe blogul Mihaelei, bucatareasa incepatoare. Bine ca nu e concurs de gatit, ci de...vorbit!
    Asa ca, ce voi face eu? Lasagna de spanac (le-am cumparat acum 2 luni si inca nu le-am facut!), friptura si ciorbita de miel, niste bile (surpriza!),niste garnituri mai aparte la friptura,numai de cartofi nu( inca nu m-am decis), cozonac nu fac,pasca, cred ca doar una sau doua!,ahhh si oua umplute! Totul, alaturi de oua vopsite!

    ReplyDelete
  18. Pai, pt ca sunt pe regim alimentar pt ca am ulcer, si sunt in 24 saptamani insarcinata cu un bebe sanatos care se dezvlota absolut normal, nu voi gati mancarurile traditionale (pt ca-mi sunt cam interzise).
    In rest o sa variem eternele gratare de pui si salate si cam sigur o sa fac niste strudele cu mere, rulouri de pui la cuptor si oua rosii.
    Oricum nu are sens sa umplu casa de mancare pt ca trebuie sa mergem in vizita la toate mamicile si bunicile noastre si toate ne asteapta cu pachetele gata facute (de cozonaci, pasca, sarmale, fripturi si oua rosii).

    ReplyDelete
  19. Am uitat sa amintesc de ouale rosii

    ReplyDelete