Giant cupcake cake

 They wanted the cake very colorful and happy and I think I gave them just that. 


10 comments:

  1. Super Giovanna! Colorat... si plin de veselie. Eu vreau cireasa ;))

    ReplyDelete
  2. Faina briosa ta!!! Gigantica de-a dreptul!! Imi place..normal:)
    Pupici

    ReplyDelete
  3. cireasa de pe tort :))) e pt emisiunea cu acelasi nume?

    ReplyDelete
  4. as musca din tort asa apetisant l-ai facut:))

    ReplyDelete
  5. OMG! E incredibil! E cel mai fain tort de pana acum! Felicitari pentru idee! O sa tin minte poate ma avant si eu odata...desi nu am facut niciodata genul acesta de torturi. Nu postezi si tutorialul? :) :*
    O seara buna,
    Diana

    ReplyDelete
  6. multumesc mult fetelor. cat despre
    tutorial. nu am tutorial facut. era un tort facut intr-o zi cu alte 5.nu prea aveam timp de tutoriale. daca mai fac vreodata si timpul imi va permite de ce nu?

    ReplyDelete
  7. M-ai last fara grai ! Ai niste idei atat de originale si iti iese totul atat de PERFECT...ca nu mai stiu ce sa mai zic ! Felicitari, draga mea, te pup!

    ReplyDelete
  8. traznet!cupcake-ul(e ceva inedit),Tom si Jery(dulcici)si aeroplanul cu Miky(super),nu mi-ai spus daca ai mai comandat,sa sti ca asta nu are decat cateva produse,eventual aduce la comanda,te pup si duminica placuta,daca toata lumea vrea cireasa eu il vreau in intregime :-)))))

    ReplyDelete
  9. @ nina's art cake - multumesc mult. esti o scumpa.

    @ doinitza's cakes - ei in intregime, esti o curajoasa:)) era un tort pe doua etaje destul de mare. nu am comandat nimic. i-am contactat sa stii telefonic si le-am trimsi ulterior si un mail ca sa imi trimita datele unde sa trimit niste bani. dar nu mi-au mai raspusn niciodata. deci... pauza.
    dar e ok. ma descurc altfel. eu oricum vroiam sa fac o surpriza cuiva. asta este. cu alta ocazie poate.

    ReplyDelete
  10. bine,au avut sediul,undeva si nu le-a mers,apoi s-au mutat si eu i-am gasit repede,ca telefonul nu l-au schimbat,cate duiuri aveau ,si coloranti,am venit bolnava de-acolo,mai bine nu le vedeam,eu mi-am luat doar doi coloranti negru si rosu,i-am spus de tine ,cine stie ce-o fi cu ei

    ReplyDelete