Giovanna,daca ma iubesti un pic,CAND AI UN PIC DE TIMP,te pui langa tastatura si imi scrii fromos un Email ,si imi explici cum ai facut acest tort ,de la inceput ,pana la sfarsit,ce ciocolata ai fololosit,tot ,tot ca daca nu o sa mor de tristete:( Te pusi draga mea ,si astept sa ma salvezi :)
M-am tot gandit cum ai putut face decoruldin ciocolata alba. Cred ca ai uns cu pensula ciocolata topita,pehartie de copt dupa care ai rulat cumva hartia. Dar apoi cum ai scos hartia sa ramana ciocolata? I don't know. :)
Serios ca ramai cascat la asa un tort... musai trebuie sa invat si eu! Si daca raspunzi pt Cakeni... si eu vreau raspunsul. Cu toate ca mi-ai dat deja raspunsul data trecuta... Felicitari, inca o data!
multumesc mult fetelor. sunteti comorile blogului meu. va pup pe toate.
ref la decoratiunile din cioco este a n a oara cand sunt intrebata cum le fac, si de fiecare data am raspuns. am sa raspund si acum ca nu imi este greu. la rubrica how to este un tutorial cu bordura din ciocolata si intr-o alta postare sunt niste pagini scanate dintr-o carte in care explica cum sa faci acele fanuri din cioco. va promit ca acele doua pagini au fost singura mea sursa de a invata cum sa le fac, cele doua pagini si ambitia mea. pentru ca am facut cel putin 20 torturi asa pana cand chiar mi-au iesit asa rulate. inainte erau doar bucati rupte. trebuie sa incercati pana va prindeti de temperatura ideala a ciocolatei ( nu ma intrebati care e, nu folosesc termometru)si de cum trebuie lucrat ca sa iasa. eu cred ca daca vrei ceva cu adevarat si nu renunti dupa primele incercari sigur veti reusi. doar nu sunt eu mai cu talent decat toata lumea. trebuie doar sa perseverati in asta. asa am facut si eu. practica e totul. mereu ma repet.
Sincer, ma gandeam ca asta e secretul tau... dar cand ma uit la frumusete de tort, parca ti-as lasa modelul asta doar pentru tine, ca esti referinta pentru mine. Mai mult decat excelent! Inca o data felicitari!
super
ReplyDeleteSupeeeeeeerrrrrbbbbb! Doamne cat pot sa ma minunez de torturile tale decorate cu ciocolata!
ReplyDeleteCum faci decoratiile acelea?
Preciosa!!! El detalle del chocolate blanco es genial.
ReplyDeleteBss
My favorite cake!!!! Pupici
ReplyDeleteEspléndida. El chocolate blanco un gran trabajo.
ReplyDeletejose
Giovanna,daca ma iubesti un pic,CAND AI UN PIC DE TIMP,te pui langa tastatura si imi scrii fromos un Email ,si imi explici cum ai facut acest tort ,de la inceput ,pana la sfarsit,ce ciocolata ai fololosit,tot ,tot ca daca nu o sa mor de tristete:(
ReplyDeleteTe pusi draga mea ,si astept sa ma salvezi :)
Doamneeee, ce ciocolatos!!! Super, Giovanna!
ReplyDeleteVai de mine, Giovanna, cata rabdare poti sa ai... Te admir. Este superb.
ReplyDeleteBellísima!
ReplyDeleteM-am tot gandit cum ai putut face decoruldin ciocolata alba. Cred ca ai uns cu pensula ciocolata topita,pehartie de copt dupa care ai rulat cumva hartia. Dar apoi cum ai scos hartia sa ramana ciocolata? I don't know. :)
ReplyDeletesuperb ! cata munca !
ReplyDeleteWauuu...mirabolant!!! As vrea sa ma mai marit o data numai ca sa-ti comand un tort ca acesta! Wauuu...
ReplyDeleteSerios ca ramai cascat la asa un tort... musai trebuie sa invat si eu! Si daca raspunzi pt Cakeni... si eu vreau raspunsul. Cu toate ca mi-ai dat deja raspunsul data trecuta...
ReplyDeleteFelicitari, inca o data!
multumesc mult fetelor. sunteti comorile blogului meu. va pup pe toate.
ReplyDeleteref la decoratiunile din cioco este a n a oara cand sunt intrebata cum le fac, si de fiecare data am raspuns. am sa raspund si acum ca nu imi este greu. la rubrica how to este un tutorial cu bordura din ciocolata si intr-o alta postare sunt niste pagini scanate dintr-o carte in care explica cum sa faci acele fanuri din cioco.
va promit ca acele doua pagini au fost singura mea sursa de a invata cum sa le fac, cele doua pagini si ambitia mea. pentru ca am facut cel putin 20 torturi asa pana cand chiar mi-au iesit asa rulate. inainte erau doar bucati rupte. trebuie sa incercati pana va prindeti de temperatura ideala a ciocolatei ( nu ma intrebati care e, nu folosesc termometru)si de cum trebuie lucrat ca sa iasa. eu cred ca daca vrei ceva cu adevarat si nu renunti dupa primele incercari sigur veti reusi. doar nu sunt eu mai cu talent decat toata lumea. trebuie doar sa perseverati in asta. asa am facut si eu. practica e totul. mereu ma repet.
Sincer, ma gandeam ca asta e secretul tau... dar cand ma uit la frumusete de tort, parca ti-as lasa modelul asta doar pentru tine, ca esti referinta pentru mine. Mai mult decat excelent! Inca o data felicitari!
ReplyDelete