Horse head cake

 My first try  at a horse cake. A year back I would have said no to such a cake, but now I felt confident enough to at least give it a shot.
I love how I did the eye, maybe the shape needs some improving and I think next time I'll paint over the fondant with brown so I'll get a shiny deeper brown.

17 comments:

  1. extraordinar ! nu imi imaginez cum reusesti sa faci asa torturi reusite , deosebite !

    ReplyDelete
  2. Bestial!!!! Asta cred ca a fost saptamana cailor:)) am vazut deja 2 cai...si chiar nu am mai vazut pana acum:)
    Pupici..

    ReplyDelete
  3. DACA AS AVEA JUMATE DIN TALENTUL TAU:)))F FAIN...EU IL VAD PERFECT:)

    ReplyDelete
  4. Te ha quedado de miedo!!!

    Muy apetitoso y muy divertida la cabeza!!!!

    Besitos!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  5. Super Giovanna !Este foarte reusit! Imi place foarte mult! Te pup!

    ReplyDelete
  6. Giovanna, te ha quedado perfecto el busto! felicidades! Besitos.

    ReplyDelete
  7. multumesc Giovanna,mi-as dori si eu o gramada de scule si duiuri,coloranti,da-s prea scumpe,fac cu ce am,ca n-am pile la "nenea Wilton" :-)),ti-a iesit la fel de bine calutul ,nu fi modesta ca cel a lui Cakeni,ochii parca-s reali,chiar asta ador eu la cai, ochii aceia blanzi care trec parca prin tine,felicitari!te pup si esti o scumpa ca la cat esti tu de ocupata mai lasi cate un com.si pe la noi incepatoarele

    ReplyDelete
  8. @ doinitza's cakes - nici eu la inceput nu aveam nimic, ustensile si faceam totul cu mana. cu timpul am inceput sa imi cumpar asa pe rand cate una alta, si sunt intr-un proces continuu de achizitionare ustensile. sunt scumpe toate, dar asa pe rand nu se simt asa de tare:)) si eu am fost incepatoare si inca nu pot totusi sa trec la urmatorul nivel. oricum iti multumesc te pusi.

    ReplyDelete
  9. @ karma - gracias. un besote.

    @ Nina's art cake - multzu. xxx

    @ maria Alonso - gracias nena. un besote desde aqui.

    @ just me - tu ma iubesti taaaaare, de aia le vezi toate perfecte:)))))practica face totul oricum. daca ai face atatea torturi ca si mine asa ai fi si tu. daca nu mai sus. te pusiiiii. sa fii cuminte:)

    @ bianca - yap si eu la fel:))) te pusi

    @ torturile danielei - cu multa munca si cu o constanta dorinta de a ma depasi si de a ma imbunatati. te pusi.

    ReplyDelete
  10. Giovanna,nu gasesc decat in ungureste ,mi-as dori un colorant negru,duiuri pt.trandafir si frunzulite,set de decupat floricele si frunzulite (din plastic),la ce pret sunt?am auzit ca sunt foarte scumpe sa le comanzi in Sovata

    ReplyDelete
  11. Giovanna que casualidad no había visto tu entrada,
    me gusta tambien mucho el tuyo,cada uno le da su personalidad verdad.
    Besitos.

    ReplyDelete
  12. Un aplauso grande porque es un arte en la cocina y mee ncantan los caballos y más si son de chocolate,una maravilla,me quedo en tu blog para seguir viendo tu arte ,bendiciones,abrazos.

    ReplyDelete
  13. este superb! e ceea ce caut pentru aniversarea fetitei mele insa nu am gasit nici o cofetarie din Cluj unde sa se faca torturi asa de faine:(

    ReplyDelete
  14. revin cu o intrebare, deoarece o prietena mai familiarizata cu site-ul mi-a zis ca ii "ajuti" si pe cei mai putini talentati, si m-ar interesa un astfel de tortulet pentru ziua fetitei mele, mare pasionata de caluti.

    ReplyDelete