stone house cake

 Made for a couple celebrating many years of being together. 
Here in Romania, when people get married, it is customary to wish the happy couple a house of stone (I translated that literally), because a home made out of stones will never come down, no matter what touches it.
 Our couple was also inaugurating their newly built house. So,  my friend Cristina thought a house would be a great a idea. And then she said: "make it out of stone", this way we incorporated the other big event of their lives.  And so I did!

15 comments:

  1. Frumoasa idee cu casa. Si ti-a iesit super piatra pe ea!! pupici

    ReplyDelete
  2. piatra este super super. Nu stiu unde si-au facut ei casa, dar arata exact ca una de la munte. Pasarica sper ca pot sa o pastrez eu :) Auzi, cit ai muncit la tigla? sigur mult

    ReplyDelete
  3. @ cccris- nu stiu unde si cum. Prietena mea l-a dus cadou.eu nu ii cunosc. Nu aveam poza casei. Trebuia sa fie din piatra pt romanescul casa de piatra. Dar lasa ca tre sa fac weekendul asta o pensiune. Si asta dupa poza!!!!!! Sper sa o fac bineeeeee. Merge chiar la inaugurarea pensiunii. Feeling the pressure yet?

    ReplyDelete
  4. SUPER SUPER:)))ASTEPT SI TORTUL CU PENSIUNEA:))SUNT SIGURA CA O SA IASA BETON:))DON'T WORRY:))

    ReplyDelete
  5. pare atat de naturala,casuta si peisajul,spune-mi tu pe ce montezi acoperisul ca eu l-am montat pe napolitana si nu a vrut in ruptul capului sa stea drept,te pup

    ReplyDelete
  6. Imi place, bravos mai! Este o casa superba ! Iti ador blogul, idei traznite, torturi faine rau ;)

    ReplyDelete
  7. deja vad ca iti faci griji :) las' ca iese bine.

    ReplyDelete
  8. foarte frumoasa casuta!spor in continuare!

    ReplyDelete
  9. @ doinitza's cakes- pe napolitana l-am facut si eu. cum sa nu stea? nu inteleg. de ce? tortul l-am decupat desigur sus, in forma de acoperis. deci napolitana statea pe tort nu in aer. deci nu intelg cum nu ar putea sta.

    ReplyDelete
  10. multumesc fetelor. va pup. sper si eu sa iasa cum trebuie.

    ReplyDelete
  11. @ cccris - mult mai mult la piatra sa stii.

    ReplyDelete