chanel 2.55 bag cake


This is the original and the famous classic Chanel 2.55 bag ... 
and this is my Chanel replica:)) 
 Made for a fashion addict like most women are:) right?

 The shoulder straps were the most time consuming thing on this cake. It took 2 and a half hours just to make those straps, the rest of the cake not included.

20 comments:

  1. Wonderful!! I would love a cake like this for my birthday.

    have a blessed day :0)
    Mari

    ReplyDelete
  2. misto! tre sa caut in dictionar cuvinte noi..ca nu mai stiu cum sa-ti laud torturile:))

    ReplyDelete
  3. Ti-a iesit tare realistic!Imi place poseta:))


    La ce te refereai cu ce sa faci?:)

    ReplyDelete
  4. asa daaaa!!!! asta imi trebuie si mie :)) foarte tare a iesit

    ReplyDelete
  5. Super! A iesit mai frumoasa decat originalul. Cum ai reusit sa colorezi pasta in negru? La mine devine sfaramicioasa daca pun mult colorant...
    Inca o data, felicitari sincere!

    ReplyDelete
  6. Just me ai dreptate./..hai sa cautam cuvinte noi:))
    Deci e...MAGNIFIC`...bine zic?:))
    Superb...frumos...tot ce vrei la un loc.
    Pupici

    ReplyDelete
  7. It´s fantastic, at the first I though itwas a real bag.
    Congratulations and a lot of kisses

    ReplyDelete
  8. Pero cual es la verdadera la de abajo no?!!!! increíble. Te felicito.

    ReplyDelete
  9. Just me mi-a luat vorba din gura... eu chiar nu mai zic nimic :-$ :*

    ReplyDelete
  10. Una copia exacta.... Felicidades

    ReplyDelete
  11. IMPRESIONANTE!!!!!! PARECE DE VERDAD!!!

    ReplyDelete
  12. Foarte sic! Imi place!

    ReplyDelete
  13. @ alina - multltumesc mult.

    @ cristina - multuuuuu

    @ miel - gracias. pero siempre se puede mejorar.

    @ pulgas golosas - muchas gracias. un beso.

    @ las pacas - siii, y mucho mas barata que la de arriba:)))

    @ anca - multumesc draga mea, ma flatati cu toate, dar imi placeeeeeee :)))))

    @ maria alonso - thank you for your kind words of appreciation. un besote guapa.

    @ bianca - place si magnific urechilor mele:))) dar esti prea buna cu mine. te pusi.

    @ torturile danielei - multumesc mult.

    @ luminita - multumesc. de aceasta data am folosit atat colorant wilton cat si pudra, pe care l-am incercat pentru prima data, cu mari sperante:) wilton-ul nu sfaramiteaza niciodata pasta. cand pui mult o face f moale si lipicioasa. cel pudra da. am patit si eu. dar de data aceasta desi am pus 3 lingurite !!!! de colorant pudra l-am dizlvoat in alcool de 98 grade si asa nu s-a sfaramitat de loc! oricum am folosit 3 lg col pudra si 3 sferturi col wilton. deci am pus enorm!!!!!!!!!! ca sa iasa un negru cat de cat. sincera l-as fi vrut si mai negru. in colorantul pudra aveam sperante mari. mi s-a spus ca folosind putin face un negru f intens. si nu a fost asa chiar de loc. dar e ok. functioneaza si folosit si cu cel wilton te poti descurca.

    @ cccris - thank you my dear

    @ my creative way - thanks a lot. xxx

    @ carmen - multumesc mult. ei... ma gandeam daca le cumoar si pe acelea ca sunt tare adorabile. dar am sa imi fac forte sa ma abtin. s avedem pana cand voi putea sa ma tin departe de asa frumuseti:))))

    @ just me - :))) ok. dar simplul fapt ca treci pe aici, ca ma urmaresti e totul. acum si laudele sunt bine primite:))) face ffff bine la egoul meu:))))te pusi si multumesc pt aprecieri.

    @ Mari's cakes - so would I. and the real thing too:))))) God bless us all oooxxx

    ReplyDelete
  14. cind o fac imediat pasta neagra e moale, dar daca o folosesc dupa citeva zile devine sfaricioasa intr-adevar. Prea mult colorant, dar arata asa de bine un negru adevarat...

    ReplyDelete
  15. cand e sfaramicioasa eu o reincalzesc in microuunde 10-20 sec depinde de cantitale. se poate folosi mult mai usor dupa. depinde de ce vreai sa faci cu ea. oricum ajuta mult.

    ReplyDelete