Festive birthday cake

 Two years and two tiers of cake for little Horatiu. 
Cake design inspired by Pink little cake with my own little touch, of course:)


12 comments:

  1. Ce dragalas ti-a iesit si asta,eu as fi fost sigura ca nu merg culorile astea impreuna,dar tie-ti reuseste de fiecare data la perfectie,spune cu ce sa ornez muffinsurile la majoratul fetitei sambata?cu frisca parca-i tare banal,vreau sa pun si floricele,mi-ar trebui mai multe culori

    ReplyDelete
    Replies
    1. Incearca lemon cheese frosting. Un unt, 250 gr zahar pudra, 2 cutii branza philadelphia classic, o lamaie stoarsa, coaja de lamaie.
      Incearca cioco cu unt. Eyc

      Delete
  2. ce-mi place!! foarte vesel

    ReplyDelete
  3. fain...doamne ca nu mai stiu cum sa te laud, fa si tu un tort urat sa zic si eu altceva:))))glumesc...notez jos reteta de lemon cheese frosting:yummy:)

    ReplyDelete
  4. e foarte frumos... ce fel de pasta folosesti sa le imbraci ca mie nu imi iese totdeauna la fel si a ta are o tinuta foarte buna

    ReplyDelete
  5. @ just me - :))) sper sa nu:) proportiile retetei sunt modificate dupa gustul meu:)noua ne place. asta o folosesc eu la cupcakes cateodata.

    ReplyDelete
  6. @ renata si gaby - multumesc frumos. e pasta care o fac eu in casa. nici mie nu imi ieste totdeauna la fel. nu stiu de ce. ideea este sa acoperi defectele, etc.

    ReplyDelete