@ Dan si Ionela Dumitru - - bravooo. eu nu mananc porc d ecand ma stiu:) nici cand eram mica nu ma puteau forta ai mei sa o fac:)) nu mi-a palcut niciodata. in scimb inca nu am reusit s arenunt la peste si pui. desi le consum din ce in ce mai rar. pe blogul meu de gatit o sa gasiti diverse retete fara carne.
Super porcu'!
ReplyDeleteSuper ti-a iesit!!!! Bestial!!
ReplyDeleteMinunat! tot nu stiam eu ce sa mai gatesc :)))
ReplyDeleteOMG! O "friptura" nemaipomenit de aratoasa! WOW!
ReplyDeletePurcelul arata apetisant. Este singurul fel in care as mai putea minca si eu "carne de porc". De 2 luni am devenit ovo-lacto-vegetarian. Felicitari!
ReplyDeleteWoooooow, ce bine l-ai rumenit! :) Super, super tare! Felicitarile mele, Giovanna! :*
ReplyDelete@ Dan si Ionela Dumitru - - bravooo. eu nu mananc porc d ecand ma stiu:) nici cand eram mica nu ma puteau forta ai mei sa o fac:)) nu mi-a palcut niciodata. in scimb inca nu am reusit s arenunt la peste si pui. desi le consum din ce in ce mai rar. pe blogul meu de gatit o sa gasiti diverse retete fara carne.
ReplyDeleteIar l-ai facut pe Ghita? ce tare arata!!!!!iti deschide apetitul,pacat ca nu mananci,ca mie tare-mi place
ReplyDeleteThat is awesome!!!
ReplyDeleteda chear ca bine arata imi face o pofta de fripturica,este foarte tare,felicitari Giovanna.
ReplyDeleteEsta genial! Parece recien sacado del horno. Felicitaciones
ReplyDelete