Te rog sa ma mai ajuti cu niste rspunsuri: fondantul il colorezi atunci cand il faci, sau ulterior, colorezi fondantul alb? Si fondantul il faci din zahar pudra, sau cu lapte praf? Eu am incercat sa colorez fondant facut de mine, alb, din zahar pudra si gelatina, dar dupa ce am adaugat colorantul Wilton, parca se sfaramita, dar cel alb era ok. Nu stiu unde am gresit :) Multumesc mult pentru ajutor!
@ eli - fondantul din zahar pudra. il colorez ulterior. asa patesc si eu cu rosu si maro. exact al fel. cand pun colorantul se sfaramiteaza tot. am incercat s apun si cand il fac, aceaiasi problema. de dataa sta aveam o bucata fondant rosu sfaramicios, l-am mestiecat cu alb bun ama mai adaugat colrant si am reusit sa il intind. dar doar odata, cand l-am adunat de pe masa era deja sfaramicios. mai pun unt, il incalzesc , fac si eu ce pot sa imi iasa:)
Cat e de frumos ! Pentru dantela de pe margine ai folosit un sablon, sau l-ai croit singura asa perfect? Te invit cu drag la un concurs de carte! pup
ReplyDeleteCe frumos e!!! Super.. dantela aia ti-ai luat-o cand erai cu mine:) Pusi
ReplyDeletechiar ca e asa frumosss:)
ReplyDelete@ Antonina - multumesc. este un decupator de dantela cumparat.multumesc d einvitatie. sper sa si castig:)))
ReplyDeleteMinunate torturi! Te rog sa-mi spui, folosesti fondant gata colorat, s-au colorezi fondant alb?
ReplyDelete@Eli - multumesc frumos. colorez eu fondantul.
ReplyDeleteTe rog sa ma mai ajuti cu niste rspunsuri: fondantul il colorezi atunci cand il faci, sau ulterior, colorezi fondantul alb? Si fondantul il faci din zahar pudra, sau cu lapte praf? Eu am incercat sa colorez fondant facut de mine, alb, din zahar pudra si gelatina, dar dupa ce am adaugat colorantul Wilton, parca se sfaramita, dar cel alb era ok. Nu stiu unde am gresit :)
ReplyDeleteMultumesc mult pentru ajutor!
@ eli - fondantul din zahar pudra. il colorez ulterior. asa patesc si eu cu rosu si maro. exact al fel. cand pun colorantul se sfaramiteaza tot. am incercat s apun si cand il fac, aceaiasi problema. de dataa sta aveam o bucata fondant rosu sfaramicios, l-am mestiecat cu alb bun ama mai adaugat colrant si am reusit sa il intind. dar doar odata, cand l-am adunat de pe masa era deja sfaramicios. mai pun unt, il incalzesc , fac si eu ce pot sa imi iasa:)
ReplyDeleteMultumesc mult!
ReplyDeleteEste fenomenal si tortul tau de azi, Belle!
Felicitari din tot sufletul pentru minunatiile pe care le faci!