They wanted me to give the skirt plenty of folds, and so I did. It does look much better this way. The piping was done with a green wilton glitter gel, they were out of blue. I hope the little girl liked it just the same.
apropo de tipa cu gura cascata,nu-i de ras,asa am ramas si eu ,am uitat sa mai inchid gura pana am vazut toate torturile,chiar daca ma repet esti tareeeeeeeee!
si apropo daca as fi vazut papusa asta in vitina unui magazin n-as zice ca-i tort pare complet reala rochia tot tot tot,esti atat de migaloasa la fiecare detaliu
Wow!This is the perfect princess cake I have ever seen!I love it!
ReplyDeletesuperb!felicitari!
ReplyDeletemersi mult de tot Michelle
ReplyDeletethank you soo much Carmen. you made my day!:)
ReplyDelete¡que preciosidad!!! Felicidades!!!!!
ReplyDeletebesitos.
gracias. manana me toca hacer la bella durmiente
ReplyDeleteExtraordinar! Forma rochiei este cât se poate de naturala, iar detaliile...... ce să mai spun..... FELICITĂRI! Am rămas cu gura căscată!
ReplyDeletece frumos arata si ce frumos ai facut detaliile! super super!
ReplyDeleteMa bucur!Sincer,asa perfect proportionata nu am mai vazut...Cum ai facut blatul?In ce tava?:)Merci mult!
ReplyDeletenu am tavi speciale. in cele rotunde si apoi le cladesc unul peste altul si le dau forma de con cu cutitul.
ReplyDeleteapropo de tipa cu gura cascata,nu-i de ras,asa am ramas si eu ,am uitat sa mai inchid gura pana am vazut toate torturile,chiar daca ma repet esti tareeeeeeeee!
ReplyDeletesi apropo daca as fi vazut papusa asta in vitina unui magazin n-as zice ca-i tort pare complet reala rochia tot tot tot,esti atat de migaloasa la fiecare detaliu
ReplyDelete