spiderman cupcakes
Made for Andrei to take to kindergarten and celebrate his birthday together with his classmates.This last design was made at the last moment as the mum changed the number of cupcakes needed, so I had to figure something out quickly. It's still within the spider man theme, so I think it works.
I hope Andrei loved his cupcakes.

6 comments:

 1. mor "aicea", am zis ca nu mai pun gura pe dulce.....ca m-am ingrasat de sarbatori,plus inca nu mi-am revenit la kg inainte de nastere...si daca mai vrem un bebe, tre sa mai dau jos....! daca vrei sa faci o leapsa...ia-o de la mine de pe blog:))arata bine cupcakes-urile...ah...dulcele asta. :))te-am pupat

  ReplyDelete
 2. ce sa zic, ca eu primul lucru care l-am afcut cand ne-am intort de la munte dupa rev, a fost sa ma opresc la un magazin si mi-am cumpart o slatea din aceea sa fac pilates acasa. vreau sa nu m-ai mananc seara. stiu multa lume care a pierdut multe kg renuntant la masa de seara, in rest ducand acelasi stil de viata. mi-e foarte greu. eu as manca tot timpul:)
  o s aintru al time pe blog sa citesc. spre rusinea mea, trebuie sa admit ca nu stiu ce inseamna leapsa, sper sa deduc din context:)
  te pup

  ReplyDelete
 3. Am salivat ca un caine flamand pe tastaura desi e numai 9 a.m. si clar n-as putea manca la ora asta un tort dar...mi-au zgandarit pics-urile tale toate papilele mele gustative.Geez, ce de minunatii faci! Ti-as trimite un buchet de flori virtual si o imbratisare pentru bunatatile tale.
  In alta ordine de idei...trimiti si prin zari mai indepartate unui mic pui de ardelean de ziua lui un tort din asta special, daca-l comandam? :-))

  ReplyDelete
 4. multumesc mult de tot ayandari
  nu stiu cum as putea trimite un tort. nu cred ca ar ajunge ok la destinatie. poate gasesti u o solutie buna pentru tine. mie mie frica sa imi asum responsabilitatea asa:).
  te pup
  multumesc ca ma citesti. o s atrec si eu pe al tine mai tarziu, acum tre sa merg la munca, un tort cu un dragon:) baietii astia...

  ReplyDelete
 5. e clar ca nu tine un tort trimis asa.La vara insa daca venim la Cluj iti comand 4 torturi ca sa ne ajunga :-)).spor la treabacu dragonul :-))

  ReplyDelete