Andrei Patrick loves Thomas the enginetank







5 comments:

  1. Felicitari! Deosebit! Aveti un stil aparte! Nu pot sa nu va mai intreb un lucru :) Spuneti-mi, va rog, ce fel de fondant folositi pentru imbracat tortul? Dar pentru decoratiuni? Este renumitul si foarte scumpul Wilton la decoratiuni?
    Va multumesc si va doresc o duminica frumoasa.
    Maria

    ReplyDelete
  2. @ Maria - folosesc aceasi pasta de zahar facuta de mine si pt decoratiuni si pt acoperit. fondantul wilton l-am folosit la inceput. pentru incepatori este ideal. se lucraeza perfect cu el. cand ai deja experienta poti s alucrezi s cu chestii putin mai ieftine:) o duminica frumoasa si dvs

    ReplyDelete
  3. Daca reusiti sa creati aceste decoratiuni din fondant de casa, atunci chiar sunteti de invidiat. Eu va invidiez, serios, pentru perechea de maini magice cu care v-a inzestrat Dumnezeu. Eu detin o minunatie de pereche de doua maini stangi care functioneaza perfect pe dos :)
    Dar in fondantul dumneavoastra puneti ceva Tylo Powder sau CLC pentru a crea acel Gumpaste? Sincer?
    Va multumesc pentru amabilitatea de a-mi fi raspuns! O seara deosebita va doresc si spor la lucru. Zau va zic, nu stiu cand aveti timp sa faceti atatea minunatii. E munca de chinez batran si pustnic :) Se vede ca aveti rabdare de mama!
    Cu drag si sincera admiratie, Maria

    ReplyDelete
  4. @ Maria - nu pun absolut nimic din cele mentionate de dvs. nu le-am cumparat niciodata. tot cee ce pun este gelatina apa, zahar, miere.

    ReplyDelete
  5. ps. si multumesc mult pt aprecieri.

    ReplyDelete