Red rose cake







8 comments:

  1. Foarte frumos!!!
    Doamna Giovanna, cum scoateti acest luciu al pastei de zahar? Sau nu e pasta de zahar? Arata senzational, felicitari!
    Maria

    ReplyDelete
  2. Aburesc torturile dupa ce le termin, pt a indeparta urmele de amidon si ai oferi luciul.

    ReplyDelete
  3. Wowww, acest procedeu nu am auzit pana acum, dar se pare ca da roade frumoase. Insa ce vorbesc eu, tot ce iese din mana dumeavoastra arata foarte bine. Sunteti talentata. E arta pura ce faceti. Stiu sigur ca dincolo de munca depusa, sta si un talent pe masura.
    Ati putea, daca vreti, sa detaliati putin acest procedeu? Cum adica aburiti tortul? Lasati pasta de zahar sa se intareasca (sau nu) si apoi il puneti pe baie de abur? Pentru cat timp?
    Va multumesc pentru orice fel de raspuns si va doresc spor mare in toate!
    Cu multa admiratie, Maria.

    ReplyDelete
  4. eu am o masinarie din aceea ce calcat hainele cu abur. aceea o folosesc. cum termin tortul cum il aburesc si apoi il pun la frigi. pasta se inatreste imediat. oricum nu aburesc intratat incat sa o inmoi. doar putin sa dispara amidonul si de la o oarecare distanta. practica va va invata cel mai bine.

    ReplyDelete
  5. Va multumesc pentru raspunsuri. Sunteti foarte amabila.
    Cu o singura intrebare va mai deranjez si apoi gata, termin :) Mentionati amidonul, de unde trag concluzia ca intindeti pasta pe amidon, nu pe zahar. Acum va intreb, nu vi se intareste prea repede pasta daca folositi amidonul? Mie asa mi se pare...
    Spor in toate va doresc!

    ReplyDelete
  6. NU. Mie asa imi place. zaharul nu este destul de fin. dar fiecare cu metoda lui si cu ce ii functioneaza mai bine. umiditatea din aer influenteaza f mult de asemenea. la mine amidonul functiioneaza perfect:)

    ReplyDelete
  7. Da, intr-adevar, fiecare cu metoda lui. Oricum, metoda dumneavoastra este una de succes!
    Spor va doresc, putere de munca si sanatate ca sa le puteti face pe toate! :)

    ReplyDelete