:))) Nope, but I was asked to make a skiing themed cake and add a scooter at the base of the cake.
How did I do??
After covering the two tiers of cake in white sugar paste I melted the remaining and added it to the cake as well. I just let it slide down the sides of the cake and I love how it came out.
Arata minunat, intr-adevar! E o tehnica tare faina si, cum ne-ai aratat si ieri, foarte versatila. Eu nu imi dau seama totusi daca topesti pasta la caldura sau o dizolvi, adaugandu-i apa :) Multumim anticipat pentru lamuriri! :*
ReplyDelete@ cris - eu o topesc in cuptorul cu microunde. adaug si cateva picaturi apa. acum totul depinde si de cantitatea care vrei sa o topesti si cat de tare vrei sa fie pasta. La mine totul merge pe incercari. nu cronometrez, nu cantaresc:) daca nu iese mai fac odata:)imi place sa experimentez tot timpul. mmmm... si tocmai mi-a ovenit o idee super funky de un astfel de tort... astept ceva majorat mai traznit:)))
ReplyDelete@cris - ps. tre sa te misti rapid se intareste destul de repede.
ReplyDeleteFoarte fain ai facut si acest tort!
ReplyDeleteSi eu ma intrebam cum topesti pasta de zahar. Multumim pentru explicatii.
un efect minunat, un tort haios
ReplyDeleteSuper tortul,foarte frumos realizat!
ReplyDeleteSuper!Multumim ca ai impartasit cu noi aceasta tehnica !Foarte interesanta! Pupici!
ReplyDeleteCe super fain ti-a iesit!!! Nu am topit niciodata pasta sa pun pe tort...au fost dati cand am uitat pasta in cuptor mai mult si s-a inmuiat:))
ReplyDeletePupici
la tine si tortul esec. daca ar exista asa ceva... ar fi reusit!!....intelegi ce vreau sa spun......???:))))tot ce iasa din mana ta e frumos!! pup sa ai o saptamana frumosa:)
ReplyDeleteMultumim mult, Giovanna! Abia astept si eu sa ai ocazia sa aplici ideea super funky :)) Te pup!
ReplyDelete