NOT FOR KIDS!!!!!!!

 After a long time debating whether to post this cake or not, I chose to do it. Perhaps I should have thought longer about it:))))
Made for a bride to be on her last night out as a single. She has a Mickey mouse obsession and  her friends wanted to make him a last night "fantasy" for her:)))

I hope this does not offend anyone.




12 comments:

  1. Oau, oau, oau!!!! Ce sa zic....cred ca e beton!!! Din nou cred ca gagicile s-au distrat pe cinste cu assemenea tort. Realizarea de exceptie.
    Pupici

    ReplyDelete
  2. Doamne, ce tort de prost gust ! Cum poti face asa ceva ? Chiar daca ti se cere, tu ca mare artista ce te numesi, le poti educa gusturile. Si in nici un caz , nu te folosi de personaje indragite de copii. In orice caz, oribil. Emilia

    ReplyDelete
  3. @ emilia - eu nu ma consider nici numesc artista, asta o faci tu si pentru asta iti multumesc mult. pe langa, nu cred ca suntem noi cine sa judecam pe altii, ca atare pentru a nu merge nici eu pe drumul tau, am sa inchei aici raspunsul meu. eu oricum tin sa iti multumesc pentru ca ma vizitezi, si ca imi dedici timp pentru a-mi lasa un comentariu, chiar daca critic. din critici invatam. multumesc inca odata.

    ReplyDelete
  4. PENTRU ANONIMUL CARE MI-A LASAT UN COMENTARIU REFERITOR LA COMENTARIUL EMILIEI, IMI PARE RAU, DAR L-AM STERS DIN GRESEALA. SUNT O BLONDA UNDER COVER DE FAPT:)))))
    ORICUM L-AM CITIT. INTR-U TOTUL LA SENTIMENTUL MEU. M-A BUCURAT SA VAD CA SI ALTII GANDESC CA MINE. ITI MULTUMESC MULT.

    ReplyDelete
  5. :)) unii oameni sint mai rusinosi :)) haios tortul ;)

    ReplyDelete
  6. pt Emilia: nu inseamna ca e oribil doar pe motivul ca nu este pe gustul tuturor...:)Si doar pe motivul ca e un caracter indragit de copii (pe care eu il ador!!!), nu inseamna ca nu putem sa facem faze haioase ca aceasta in calitate de adulti. Relax, have fun in your life! Sunt sigura ca genul care nu apreciaza astfel de glume, nu vor comanda niciodata astfel de torturi, si Gio isi cunoaste clientela destul de bine sa stie daca va "merge" sau nu...

    ReplyDelete
  7. iubita nu te necaji.doar pentru ca unii oameni nu il apreciaza nu inseamna ca nu e bine realizat.ba din contra.pup

    ReplyDelete
  8. @ sarah - nu ma necajesc. si iti multumesc pentru sprijin. te pusi.

    ReplyDelete
  9. Hi Giovanna,

    When I saw the picture I was shocked first. I was thinking what a sick idia and who is that crazy head to ask for the cake. But when I read up the cake story I laughed out loudly )) that has a sense )) That was really funny of the bride friends and I think the girl was surprised and touched LOL

    ReplyDelete
  10. @ Selena - thanks. Happy you get it. I too thought it was a fun cake and and I had fun making it too:))))))))))xxx

    ReplyDelete
  11. Eu una ma bucur ca ai ales sa postezi acest tort!
    Este grozav de hazliu si de bine realizat.
    Vreau sa adaug ceva felicitarilor ce ti se cuvin pentru toate torturile tale: Giovanna draga, esti o adevarata DOAMNA! (vezi reactia ta si raspunsul tau dat Emiliei)

    ReplyDelete