Giveaway time!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Everyday, your comments brighten up my day and I want to say THANK YOU for that.
Thank you all for taking the time to leave me a few words each time I post a new cake.
Your comments make me happy, so happy that I have decided to do something fun for all of you my dear followers:))
Yap, it's giveaway time again:))

This is what you could win
1 Wilton black gel color
1 powder black color
1 Wilton red gel color
1 powder red color

2 bottles of these beautiful decorating pearls, ideal for Christening cakes.
all white sprinkles
I just thought they were more special than all the colored ones.

In order to win all these you have to leave a comment at this post entry and tell me what decorating a cake means to you. Which ever comment I like best, gets to be the lucky winner.

This giveaway is for you my followers, therefore you MUST be a follower to be able to participate.
I'll announce the winner on the 1st of July. 
Good luck everyone! I hope you like my giveaway and decide to participate.
Competition opened to Romania & Europe!

16 comments:

  1. Giovanna draga, esti fenomenala, pe langa ca esti o mare artista in torturi mai faci si un concurs, esti de nota 100:). Imi place ca esti foarte creativa si se vede ca faci torturile cu multa multa pasiune.
    Iti multumesc ca ne impartasesti secretele tale si ca ai rabdare sa ne explici daca avem nelamuriri.
    Iti multumesc si pentru ca urmaresti blogul meu, inseamna mult pentru mine ca o persoana asa de importanta sa imi aprecieze munca. Nu e usor cand esti singura acasa cu doi copilasi mici, dar imi fac si eu timp cum pot sa vizualizez creatiile voastre, dar tu Giovanna esti foarte speciala, se observa de pe torturi.
    Pe mine m-ai dat gata cu tortul sub forma de barza cu ursuletul in cioc, cred ca e apogeul tau pana in prezent, Tine-o tot asa si aplauze la scena deschisa:)
    te pup cu drag!

    ReplyDelete
  2. Holitas.

    Giovanna. Yo estoy alucinada con la cantidad de pasteles que tienes en tu haber. Casi todos los días (si no es todos) publicas uno o dos y eso es loable porque un pastel de este tipo es muy trabajoso... y a ti te salen preciosos!

    Yo estoy en España, no sé si puedo participar de tu sorteo, pero igual si es sí bien, si es no por la distancia, no importa, me conformo con darte las felicitaciones por tu trabajo.

    Explicarte qué significa para mí decorar pasteles? es una pasión irrefrenable que me inspira a crear y seguir sonriendo a pesar de las horas, el cansancio y las dificultades que cada pastel pueda tener. Para mí es un componente especial para ser feliz!!.

    Un besito

    ReplyDelete
  3. Giovanna, gracias por tu generosidad. Realizar pasteles, tartas y galletas decoradas es mi momento de paz, mi remanso. Lo mejor ver el trabajo terminado. Y lo peor... ejemmm, ejemmmmmmm, jajajaja, ¡Limpiar la cocina! Pero bueno imagino que merece la pena.
    Un abrazo.

    ReplyDelete
  4. Thank you very much for making this drawing. I'm from Spain and would like to participate. Decorate a cake for me means peace, relaxation and joy when I see how pretty it looks.
    Congratulations on your blog.
    maralonfe@gmail.com

    ReplyDelete
  5. Giovanna,o idee foarte buna cu aceste daruri!Eu mi-am descoperit intamplatorr aceasta pasiune de a decora torturi,iar acum pot sta ore intregi pentru a face o figurina sau un decor reusit,fara sa-mi pierd rabdarea.Nu cred ca ma voi plictisi vreodata ,mai ales ca posibilitati sunt nelimitate iar bucuria ce o vezi pe chipul celui care primeste tortul(mai ales daca este un copil )nu se egaleaza cu nimic.Inca odata felicitari pentru ideea ta !

    ReplyDelete
  6. Giovanna!Ideea ta mi se pare inedita pentru ca in felul acesta ne oferi tuturor ocazia de a impartasi pasiunea comuna pentru arta decorarii torturilor.Pasiune,bucurie,relaxare,creativitate,nerabdare,ingrijorare,fericire,euforie...sunt unele din nenumaratele sentimente pe care le traiesc in timp ce lucrez la un tort..si sa nu uit de sentimentul de disperare care-l traiesc imediat dupa ce m-am bucurat de opera gata terminata si..inchid usa de la frigider...si dau cu ochii de bucataria mea...si imi vine sa inchid ochii la loc...dar in loc de asta ma apuc de treaba spunandu-mi:"-Pana la urma am facut o treaba buna!"...si mai arunc o privire in frigider, dupa care ma apuc zambind de curatat bucataria!Te pup!

    ReplyDelete
  7. What a great giveaway! thank you for the chance. I love cake decorating,my dream is to open a small cake shop one day, so for now I just want to practice as much as I can.

    ReplyDelete
  8. Ultimamente apenas tengo tiempo de dejarte ningun comentario. Eso si, veo cada tarta que publicas y son todas estupendas. En el sorteo no me incluyas, para mí es un premio poder ver tus tartas cada día, me sirves de referencia en mis trabajos, muchas gracias.
    Saludos
    jose

    ReplyDelete
  9. Draga mea,numai tu puteai sa ne aduni gandurile la toti si sa ne pui sa ne destainuim sentimentele.Pasiunea mea pentru dulciuri in general e veche,cea pentru torturi s-a nascut atunci cand criza a lovit in meseria si in firma mea de contabilitate si cautand un colac de salvare m-am "agatat" de un tort!!!!Haios,trist ,psihologic m-a ridicat,mi-a redat zambetul,pofta de viata...Atunci cand te apuci de un tort imaginatia nu are limite,joc de culoare,forme,arome ,creme,blaturi,pasta neascultatoare...iar finalul ca un foc de artificii privirea unui copil sau adult care nu mai lasa loc de cuvinte..e de ajuns sa stearga oboseala,griji si sa te faca sa fugi la treaba!!!

    ReplyDelete
  10. Eeeei, mie mi-a placut mereu sa fac torturi si ma bucur ca un copil cand vad zambetele de pe buzele celor care primesc torturile mele (chiar daca nu sunt extraordinare).
    Primul tort cu trandafiri din lapte praf (primele mele ornamente) l-am facut pentru draga mea nepoata , drept pentru care sunt "cea mai tare matusa " .

    ReplyDelete
  11. Aceasta este o pasiune relativ noua pentru mine. Anul trecut am nascut un baietel frumos si cuminte, tot stand acasa cu el a trebuit neaparat sa face ceva pentru a nu intra intr-o rutina urata si depresiva. Am inceput sa fac torturi si prajituri pentru cei dragi. Urmatorul pas a fost descoperirea decorarii acestora, astfel incat fiecare sarbatorit sa primeasca ceva care il reprezinta. Ei sunt fericiti si eu si mai fericita ca pot sa fac ceva frumos si bun pentru ei. Inca invat, dar acum ma bate serios gandul sa particip la un curs de decorare. Pana atunci, cine il intreaba pe baietelul meu de 1 an si 5 luni ce face mami, raspunsul va fi inevitabil: "Papi!".

    ReplyDelete
  12. ei,Giovanna,frumoasa initiativa!!!!
    dar o mare provocare pentru noi,pentru mine cel putin..de ce??!!..ca mi-i tare greu sa exprim in cuvinte ce inseamna pentru mine decorarea unui tort;ca nu-mi iese intotdeauna asa cum vreau,asta-i alta poveste,dar eu perseverez;visez sa ajung mare"tortareasa"...deocamdata,doar visez.

    ReplyDelete
  13. Decorating means a lot to me. I just want to make something special for people, especially for my family. And I hope that I'll have my own small cake shop sometime :)

    ReplyDelete
  14. Bine ca se mai fac giveaway si in domeniul nostru:))
    Ce sa spun..mi-am descoperit pasiunea asta odata cu trecerea anilor. Intotdeuna am facut torturile familiei mele dar niciodata ca acum (bineteles ca se poate si mai mult..sunt doar la inceput).
    Imi place sa decorez torturi, sa le fac, sa construiesc sa dau gust cremelor.
    La figurine nu sunt atat de talentata si nu cred ca voi fi vreodata pentru ca nu am avut niciodata aceasta inclinatie.
    Dar iubesc sa decorez torturi si o fac cu mare drag.
    Si iti multumesc tie, inca o data ca m-ai ajutat la inceput, atunci cand e cel mai greu sa pornesti. Fara ajutorul tau nu cred ca as fi ajuns unde sunt azi. Si o spun cu mana pe suflet!!
    Iti multumesc pentru tot ajutorul si sprijinul acordat pana acum si de acum incolo:)
    Pupici

    ReplyDelete
  15. Felicidades por tu blog, siempre me paso y aunque aun no me decido a crearme uno, admiro a todoas las personas que comparten esta aficion tan maravillosa. Lo más bonito, cuando creas una tarta y la entregas es la cara de quien la recibe,además de la satisfacción personal que te hace que disfrutes cada momento. Pasare más a menudo a dejarte comentarios y ya te invitare cuando me cree mi blog....gracias por todos los aportes. Un beso Mi mail : mili171965@yahoo.es

    ReplyDelete
  16. Hola Giovanna!!
    Que puedo contarte yo que tu no sepas y que no hayas sentido antes.

    Que te admiro, que te sigo y que eres fuente de inspiración en mis tartas a demás de como siempre te digo eres mi dulce musa.

    Para mi elaborar uno de estos pasteles son muchas sensaciones encontradas, pues cuando veo la tarta terminada con éxito me da mucha satisfacción y tranquilidad, pero mientras la hago siento muchos nervios, porque no tengo la seguridad de que quede bien.

    Pero lo que mejor me hace sentir, es la carita de los niños cuando reciben su pastel...hacerles felices de una forma tan dulce...para mi no tiene precio.

    Gracias por tu generosidad.
    Un abrazo mi querida amiga.

    ReplyDelete