pyramids & camel cake



The sand is brown/raw sugar mixed with crushed cookies. Pretty happy with it, although the camel needs some improving.

6 comments:

  1. Que pasada Giovanna!!

    Me gustan todas tus nuevas tartas pero me encantó la del dentista hipi, Ferrari ...
    Es increible como se ha integrado todos los temas en uno, no, si no lo hagas tu en pasta de azúcar, no lo hace nadie.

    Un beso.

    ReplyDelete
  2. nu mai tre nimic "improve" e super nice!

    ReplyDelete
  3. eh... pe langa figurinele modelate de tine chiar ca mai este loc de improvment. dar multumesc oricum. esti o draguta cu mine. te pup
    si "stay tuned" urmeaza o adoua incercare a mea la un thomas the engine cake!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  4. sa intelegem ca acea camila era Andrei? :-))) Superb si cred ca si delicios.Ai niste maini de aur! M-as apuca si eu de asa ceva dar imi trebuie o ucenicie pe langa un mare mester ca si tine.Ai sa-mi dai vreun sfat?
    pupam o doamna minunata

    ReplyDelete
  5. buna ayandari,
    nu camila era andrei, camila era a lui andrei:)))de ceea pe pledul acela care se pune pe camile am scris numele proprietarului ei:) a fost inspiratie de moment.
    sfat? .... nu stiu ca practica face totul.eu nu am afcut nici un curs, nici ucenicie nimic. simplu dorinta de ai face fetitei mele un tort special si multe alte incercari.
    am raspuns ieri unei cititoare la comentariile de la postarea free give away d ela mine din blog, ref la fondantul ce il folosesc pentru a decora torturile. te rog intra acolo si citeste-l si pe acela.
    poate te ajuta cu ceva.
    cand incepi si mai ai intrebari scrie-emi si iti voi raspunde.
    multumesc ca ma urmaresti

    ReplyDelete