Pages

All chocolate...





14 comments:

  1. la fel de frumos ca de obicei :)

    ReplyDelete
  2. Doamneeeee, cum arata ! Tu stii ca ma omori cu aceste torturi!Pupici si felicitari pt ultimele torturi!

    ReplyDelete
  3. Superb arata, parca nu este tort ci un buchet de flori. Exceptional!

    ReplyDelete
  4. Ce frumos... stilul meu de tort preferat!!!

    ReplyDelete
  5. OMG! din ce e ? buttercream? sau fondant? arata demential!!!

    ReplyDelete
  6. Woooooaw Giovana, arata demential.Foarte frumos si feleicitari pentru tot ce realizezi.Te pup si iti doresc o zi minunata!

    ReplyDelete
  7. Am cautat prin postarile dumneavoastra mai vechi, dar nu gasesc acel topic unde explicati cum faceti aceste minunatii de rulouri/ floricele sau cum s-or mai numi :) Asa ca vor umili, puteti spune unde gasim pasii de urmat? Va urmaresc cu placere si va admir sincer pentru splendorile care va ies din maini.Va multumesc pentru amabilitatea de a-mi raspunde. Mara

    ReplyDelete
  8. Imi pare rau ca nu mi-ati raspuns... Ma asteptam la altceva, dar nu e nimic, fiecare persoana procedeaza cum crede de cuviinta. Eu va apreciez in continuare.
    Cu consideratie, Mara

    ReplyDelete
  9. @ Mara- credeam ca am raspuns:) credeam ca ai lasat si la alta postare. inseamna ca a-ti fost doi anonimi diferiti care m-ati intrebat aceiasi chestie. am raspuns cuiva:)o sa caut raspunsul cel si il repostez si aici.

    ReplyDelete
  10. http://giovannascakes.blogspot.ro/2009/10/chocolate-decorating-how-to.html

    ReplyDelete
  11. Va multumesc frumos pentru amabilitatea cu care explicati si "dati din casa" mici secrete ale reusitei dumneavoastra in bucatarie. Decorati torturile extrem de frumos, cu migala si grija de mama devotata si rabdatoare.
    Sper ca nu v-am deranjat cu faptul ca mi-am exprimat nemultumirea cu privire la raspunsul pe care-l asteptam. Am fost doar o admiratoare foarte curioasa care abia astepta sa testeze reteta minune care ne indulceste numai cat o privim. :)
    Sa admiratie, Mara.

    ReplyDelete