Pages

Wagon of hay cake

 Wagon of hay for a 73 year old gentleman.

 The inside was wild cherry yogurt mousse.


14 comments:

  1. Super !! chiar ma lasi fara cuvinte!! pentru ziua lu fii-miu o sa ma de unde ma inspira ;) un trenulet din asta i-ar place maxim ! pupici si o zi buna!

    ReplyDelete
  2. super l-ai facut.oare eu de ce nu am talent ?pup

    ReplyDelete
  3. Ce faina e!!!! Iar ai pus-o pe un suport nu?
    Perfect realizat!!!
    Apropo de fanul ala...sa stii ca mi-am cumparat si eu presa noua de usturoi si cand am bagat prima pasta in ea si am strans a crapat toata.
    Am vazut poza cu presa ta usturoi cand ai postat tuturial si dinasta am luat si eu...adica cu gauri mari ca ce aveam in casa era cu gauri mici.
    Adica dinasta ieftina cu 5 lei dar a puscat toata.
    Am sa vb cu cumnatul meu sa imi faca una de inox si aia sigur va rezista.
    Probabil pasta a fost mai tare...nu stiu ce s-a intamplat dar e a nush cata presa de usturoi care mi se rupe in mana:))
    pupici

    ReplyDelete
  4. Ce idee nostima! :))) Perfect realizata, ca intotdeauna!

    ReplyDelete
  5. suuuuper ! deja aveam emotii , sa vad ce tort pt majori ai mai facut :))))) na , ca m-am inselat :)))))

    ReplyDelete
  6. @ torturile danielei - :)))))))) da am schimbat repede pagina:)) pt moment:)

    @ cris - multumesc mult

    @ angighita =- multumesc frumos.

    @ bianca - eu incalzesc pasta inainte. si eu mi-am rupt doua:)))

    @ sarah - tu nu ai talent????? poate nu al decorat torturi, dar la altele cu siguranta ai talentul tau. eu cred ca esti extraordinar de frumoasa, un fff bun orator si o ffff buna bucatareasaaaaaaa. daca le aveai si cu torturile era prea nedrept totusi:)

    @ antonina - multumesc mult. te pusi.

    ReplyDelete
  7. ce idee super ... foarte frumos realizat :)

    ReplyDelete
  8. O idee geniala, nici prin minte nu mi-ar fi trecut de asemenea tort :) Pupicei!

    ReplyDelete
  9. Draga mea esti tare priceputa,tare desteapta ,tare frumoasa si tare tare talentata...deci le cam ai pe toate...hahaha Tortul super interesant si de admirat!!!!

    ReplyDelete
  10. @ gabi d - multuuuuuumeeeesc. nu stiu de unde atata lauda la adresa mea, dar placeeeeeeeee muuuuuult. :)))) te pusiiiii esti prea buna cu mine.

    ReplyDelete
  11. Hola Giovanna,
    ya estoy de vuelta en mi cocina.
    Estoy viendo tus ultimas creaciones y me he parado un rato en la de Mickey, jejejeje.

    Y la de los calzoncillos...que realidad, jejeje.
    Todas geniales, como siempre.
    Te felicito.

    Un besazo.

    ReplyDelete