Pages

Salomon ski boot cake


Still a lot of snow outside my window, so this is still an appropriate seasonal cake.
This is my second try at this model. It came out better but I should mention that I had more hours to work on it this time.

12 comments:

  1. Wooow! Super! Perfect! Parca ar fi real!

    ReplyDelete
  2. Nina, eu sunt sigura ca nu este facut,l-a pus pe cel real... ha,ha...
    Giovanna, chiar este perfect ! Sincere felicitari pentru toate torturile, esti o adevarata artista !

    ReplyDelete
  3. Ce fain e din nou!!! felicitari draga mea.

    ReplyDelete
  4. giovanna,exista rosii uscate conservate in ulei la metro,selgrossi cred ca si in alte hipermatketuri.dar sunt italienesti si sunt scumpe.in schimb la raionul cu semipreparate din marile magazine,kaufland,carrefour, exista "varsate" sa zic asa. asa ca de aici iei cate vrei.nu mai stiu cat costa,ca am luat mai multe.

    ReplyDelete
  5. wowww ! superb ! cat poate fi de frumos si real !!!

    ReplyDelete
  6. acuma trebuie sa cauti cu asiduitate,ca eu le-am vazut acum multa vreme si erau la raionul cu pesti !!!!! unde erau delicatesele:icrele negre...ca sa nu spun ca sunt niste chestii absolut minunate,atat doar ca-s cam scumpe si ele,tot italienesti,tot la raionul ala.niste mici gogosari umpluti cu ton.diametrul cam 2 cm.mananci si plangi.gasisem niste gogosari micuti murati unguresti,am cumparat si am facut si eu (asta inainte sa am blogul),ghidandu-ma dupa ingredintele de pe borcan.dar n-au iesit asa buni ca aia.pentru ca eu cred ca aia erau marinati cu carnea in ei.in anaul dim urma m-am gasit gogserei din aia.

    ReplyDelete
  7. Holitas.

    Muchas gracias por poner el tutorial de la pasta para modelar de chocolate, debe ser riquísima mmm!!!.

    Esta tarta te ha quedado estupenda!

    ReplyDelete