Pages

chocolate & black berries cake

It has been a while since I've showed you one of these, right?
In between all that fondant chocolate is such a feast for my eyes. Looking forward to the fresh fruit season.

11 comments:

  1. Super arata, Giovanna! Mi-ai facut o pofta !!Te pup!

    ReplyDelete
  2. WOW ce mi place , super!Ce ciocolata alba ai folosit la decorat?

    ReplyDelete
  3. Draga mea,asta iar ma da pe spate:) Asaaaa de apetisant...:)
    Urmeaza ziua sotului,si serios ca o sa ma incumet sa fac unul la fel:):)

    ReplyDelete
  4. @ nina's art cake -multumesc mult.

    @ cakeni - pt decorat folosesc ciocolata menaj.

    @ carmen - da si mie imi plac mult genul asta de torturi. te pusi. astept sa il vad pe al tau.

    ReplyDelete
  5. Dintre toate torturile tale, acestea cu ciocolata imi plac cel mai mult. E absolut superb tortul. Cum faci decoratiile alea fantastice? Cu ce tai ciocolata?

    ReplyDelete
  6. Ooo ce super... tipul meu preferat de tort. Superb.

    ReplyDelete
  7. @ torturile danielei - multumesc mult

    @ bianca - multzu. si al meu:)

    @ just me - f apetisante, da. te pusi

    @ cristina - multumesc mult. nu tai ciocolata. la ce te decoratiuni mai exact te referi?

    ReplyDelete
  8. M-am decis... tort cu ciocolata fac si eu pt ziua surorii mele.
    Probabil ca ai mai zis, sunt si eu curioasa cum iti ies tie asa carliontii. Cu un cutit? aaa... si ciocolata, la temperatura camerei o ti? ms. pup

    ReplyDelete
  9. fetelor la rubrica how to la mine pe blog gasiti tutorial cu brodura de ciocolata precum si niste pagini scanate dintr-o carte cum sa faci fan-urile de ciocolata.

    ReplyDelete