Pages

Fruit and chocolate Christening cake

I was soo looking forward to this cake. I love this type of cakes. And now being the season of all these wild fruits I fully took advantage of it. I would love to do a 5 tier cake just like this one. I think it would look amazing.

21 comments:

  1. Arata super tortul! Ma intrebam daca parintii au cerut acest gen de tort sau te-au lasat pe tine sa alegi design-ul(nu de alta, dar de obicei am vazut ca se cer torturi "elaborate", macar cu un botosel, ceva deasupra :-)

    ReplyDelete
  2. s-au uitat la mine pe blog inainte. si totusi au ales acest gen. sunt si preferatele mele. deci eu la unison cu ei:)))

    ReplyDelete
  3. arata ispititor torturile astea, normal ca le aleg

    ReplyDelete
  4. Genul asta de tort e si preferatul meu!!!
    Ador torturile astea, atat de bine arata!!!
    te pup

    ReplyDelete
  5. Stiu ca faci torturi superbe si perfecte... dar tot la genul asta salivez si eu cand ma uit pe blogul tau. Imi place mult cum le faci!

    ReplyDelete
  6. eu vreau strugureii(eu asa le zic)nu am papat de cand eram copila! in seara asta mesteresc si eu un tort.pentru o printesa de 6 ani:) o vom serba la noi acasa...da doamne sa-mi iasa frumos:)))zilele astea..o sa-ti pun la posta ce ti-am promis, azi l-am gasit.....nu e cine stie ce,dar ceva ce ti-ai dorit:))mai vb !pup!

    ReplyDelete
  7. am uitat ceva: unde ai gasit strugurasi ? eu nici zmeura/mure nu gasesc in piata :(

    ReplyDelete
  8. esti o artista ! felicitari !
    inca nu sunt prietena cu ciocolata, dar urmeaza :D :)))) pt ca toi din familia mea imi spun sa nu le fac torturi cu pasta fiindca nu le place deloc !
    mi-e putin teama la prima incercare. e normal, nu ?:)

    pupici.

    ReplyDelete
  9. salut,
    suntem de la evidenta cadourilor: pentru ca stiu ca au aparut mici neconcordante ,unele pachete mai intarzie (cele de la sfoara in tara) si pentru ca nu-l vad pe al tau postat am venit cu microfonul. ce s-a intamplat?ai idee de ce nu a ajuns cadoul la tine inca?
    o zi buna si un weekend minunat.

    ReplyDelete
  10. Giovanna,tortul este minunat!!!Imi place la nebunie

    ReplyDelete
  11. Giovanna, scumpa, dar tu nu obosesti???
    Chiar voiam sa te intreb, cat timp iti ia sa faci un tort de genul acesta???Cu trei- patru sau cinci etaje???Stiu ca depinde de cat de dificil sau de elaborat va fi modelul...
    Tortul e o minune...combinatia perfecta:ciocolata si fructe de padure!
    Mult bine si putere de munca!

    ReplyDelete
  12. Minunat tortul, felicitari esti o maestra!!!!!

    ReplyDelete
  13. multu just me.
    nu vrei sa iti dau adresa mea din spania? voi fi acolo pana in septembrie. plec intr-o saptamana asa ca nu voi mai fi in ro pana in septembrie.

    ReplyDelete
  14. @ cellya - strugurasii din piata i-am luat sa stii.

    ReplyDelete
  15. multumesc mult fetelor pt cuvintele voastre. ma coplesiti cu atata bunatate. ma bucur ca existati.

    ReplyDelete
  16. @tartoras - obosesc si eu f mult, chiar mai mult decat altele. am si niste afectiuni fizice care imi sutn mutl agravate din cauza muncii asteia. dar nu mai am mult. inca o spatamna si apoi vacanta pana in septembrie!!!!!! deci e ok . ma voi odihni de numa. cred ca o sa imi lipseasca chiar sa nu le mai fac atat d emutl timp.
    te pusi

    ReplyDelete
  17. @ Boscodina - l-am primit, doar ac eu am fost neascultatoare si l-am publicat mai repede. iar in weekend am fost f ocupata si nu am avut timp de loc de calculator, astfel nu am mai putut sa public din nou pe 10.

    ReplyDelete
  18. Vacanta frumoasa, Giovanna!
    Imi vor lipsi torturile tale...dar am inca material nedescoperit inca aici pe blog!
    Toate bune...si mult soare !

    ReplyDelete
  19. vrei sa ma omori cu torturile tale,salivez deja,hai la premii

    ReplyDelete