Pages

spider man cake

A new spider man cake, but this time totally different than my first attempt at this super hero.
I sculpted a round cake in the shape of a man's face and then covered it in red fondant. I wouldn't say I am a good sculptor, but I think the cake came out fine.
       Happy birthday Matei !!!

12 comments:

  1. ¡que bonita!!! parece que se va a salir de la tarta!!!.
    besitos.

    ReplyDelete
  2. wow preferatul lui fiul meu :) trebuie sa-i faci si lui unul:)) ca eu nu stiu cand ma apuc sa fac torturi cu fondant si pasta si blalbala ca cu astia a mei micuti tote o sa mi se usuce :))))))

    ReplyDelete
  3. nu se usuca asa repede ai putea incerca sa faci si tu. nu e chiar asa complicat cum se spune. e nevoi de mana buna si multa practica.

    ReplyDelete
  4. Superrrr Spider Man!!Congratulations!!!

    ReplyDelete
  5. Esta tarta le encanta a mis hijos te ha quedado perfecta...
    Un beso desde EspaƱa

    ReplyDelete
  6. Giovana arata super, sper sa prind si eu experinta sa pot face si eu asa ceva, spune mi te rog ce colorant folosesti, de-ti iese rosuuuuu, mie nu mi iese deloc rosu ci roz sau visiniu :(((((

    ReplyDelete
  7. eu folosesc colorant wilton.
    trebuie pus in cantitati mai serioase ca sa iasa asa rosu. de ex. cum pun la alte culori cu scobitoarea, aici pun cu cutitul:))
    si wiltonul are mai multe feluri de rosu. acesta cu care am facut spidermanul este red red.
    dar cred ca cel mai bien ar fi dupA CE PUENM COLORANTUL ACESTA WILTON SA MASAM COLORANT PUDRA IN FONDANT. VREAU SA IMI IAU SI EU SAPTAMNA VIITOARE, SA VAD CUM SE COMPORTA.

    ReplyDelete
  8. si eu folosesc produsele de la wilton :) si cred ca o sa incep cursuri pentru oranament torturi daca toate o safie ok ....sa speram :)
    numai ca nu am facut inca torturi cu fonadant :) sau cu pasta ....
    te pup

    ReplyDelete
  9. Giovana si eu tot de la Wilton am, gel, dar cred ca al meu e doar Red, nu am stiut ca exista si un red mai intens, da poate ar fi mai bine sa iau si pudra, am doar negru pudra dar la fel pun calumea ca sa iasa. Sa-mi spui te rog cum se comporta daca pui colorant pufra direct in pasta, eu stiam sa se divolva dinainte

    ReplyDelete
  10. anca, ai sansa de a fi unde poti afce astfel de cursuri. bravo tie. o s avezi ca nu e asa greu.
    iti urez succes

    ReplyDelete
  11. Simona,
    nu trebuie dizolvate!!!!!!!!!!!!!!!!
    daca le dizolvi strici pasta! astea de la wilton sunt gel si pt asta sunt mai bune, cica, ca nu sunt lichide si nu modifica consistenta pastei sau cremei. este cand pun mult ca sa obtin culoare inchisa si d efiecare fondantul respectiv nu ami are elasticitatea initiala si este f moale se rupe usor. deci sigur nu dizolvat!!! ci masat in masa.
    am vazut undeva un tutorial la unul din blogurile din lista mea, how to get deeper hues of colors, sau ceva de genul asta, si si acolo zicea cu colorant puddra amestecat cu putin zahar pudra masat in masa.
    te pup

    ReplyDelete
  12. Da nu pe cel tip gel il dizolv,ci pe cel pudra, dar nu am colorot fondant cu el ci doar frisca.
    Cand voi incerca prima oara asa voi face cum mi-ai spus tu, iti multumesc din suflet pt raspunsuri

    ReplyDelete